καπαμάς-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Καπαμάς Πασχαλινός: Αν δεν σας αρέσει η μαγειρίτσα ο καπαμάς είναι σίγουρα μία τέλεια εναλλακτική λύση . Από τα ωραιότερα Πασχαλινά φαγητά!

Δείτε ακόμα Μαγειρίτσα: 10 συνταγές για όλα τα γούστα

Ο καπαμάς Πασχαλινός είναι ένα υπέροχο φαγάκι που συνδυάζει το κατσικάκι, τα συκωτάκια και τα φρέσκα κρεμμύδια. Είτε επειδή δεν σας αρέσει η μαγειρίτσα είτε επειδή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό ο καπαμάς είναι το τέλειο πιάτο για εσάς. Δοκιμάστε τον!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τον καπαμά Πασχαλινό:

καπαμάς-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Εκτέλεση για τον καπαμά Πασχαλινό

Αρχικά τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κατσικιού μαζί με το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε ψιλοκομμένη την συκωταριά, τον πελτέ ντομάτας και σβήνουμε το φαγητό με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, μόνο το πράσινο μέρος τους.

Δείτε ακόμα Πηχτή Μαγειρίτσα για την Ανάσταση

Προσθέτουμε επίσης τον ψιλοκομμένο άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνουμε μέχρι να μαραθούν λίγο και προσθέτουμε το ζεστό νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1,5 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και τα φρέσκα κρεμμύδια και να μείνει λίγο από το ζουμί του φαγητού.

Tips για τον καπαμά Πασχαλινό

Γίνεται και με αρνί. Εμείς από την συκωταριά βάζουμε λίγο από όλα, όχι μόνο τα συκωτάκια. Ιδανικά το φτιάχνουμε 1 ώρα πριν την Ανάσταση.

καπαμάς-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις Πασχαλινές μας συνταγές με ένα κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close