αγριογούρουνο-κοκκινιστό-συνταγή-

Συνταγή για κοκκινιστό αγριογούρουνο με πιλάφι με όλα τα μυστικά του! Αν έχετε κυνήγι και δεν ξέρετε πως να το μαγειρέψετε σήμερα θα φάμε αγριογούρουνο κοκκινιστό με πιλάφι. Γίνεται σκέτο λουκούμι και λιώνει στο πιρούνι και συνοδεύεται με φρέσκο ψωμί και φέτα! Το τέλειο μεσημεριανό για το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Αγριογούρουνο στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα

Είχαμε αγριογούρουνο στην κατάψυξη για κάνα χρόνο και είπαμε να το μαγειρέψουμε την προηγούμενη Κυριακή. Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε την συνταγή και μαζί σας αφού δεν έχουμε ξανά απολαύσει το αγριογούρουνο με τόσο νόστιμο και απολαυστικό τρόπο. Κοκκινιστό αγριογούρουνο με πιλάφι και όλα τα μυστικά του.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το κοκκινιστό αγριογούρουνο με πιλάφι:

αγριογούρουνο-κοκκινιστό-συνταγή-

Εκτέλεση για το κοκκινιστό αγριογούρουνο με πιλάφι

Αν το αγριογούρουνο είναι κατεψυγμένο το αφήνουμε να ξεπαγώσει τελείως, αλλιώς όπως είναι φρέσκο το βάζουμε να μουλιάσει στο νερό και στο ξύδια για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και το θωρακίζουμε στο καυτό ελαιόλαδο στη χύτρα.

Μόλις το θωρακίσουμε – δηλαδή πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές – προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα φύλλα δάφνης, τους κόκκους μπαχάρι, το πιπέρι, την σάλτσα ντομάτας, τον πελτέ ντομάτας, το χοντρό αλάτι, τον κύβο λαχανικών και το νερό.

Δείτε ακόμα Αγριογούρουνο στιφάδο στην γάστρα

Βράζουμε στη χύτρα για 20 λεπτά και ανοίγουμε την χύτρα στη συνέχεια. Σιγοβράζουμε για ακόμη 30 λεπτά, μέχρι να μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του. Σερβίρουμε με πιλάφι ή τηγανιτές πατάτες.

αγριογούρουνο-κοκκινιστό-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Lena Totsika

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close