Συνταγή για κρητικό τσιγαριαστό κατσίκι με γλυκάδια και ρύζι. Ένα νόστιμο φαγητό με κατσίκι από την Κρήτη για να δοκιμάσει όλη η οικογένεια. Το κρέας γίνεται ζουμερό και μαλακό, ενώ μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι ή πατάτες.
Εκτέλεση για Κρητικό τσιγαριαστό κατσίκι:
Αρχικά παίρνουμε τα γλυκάδια και τις μπουκίτσες κατσικίσιου κρέατος και τα σοτάρουμε με βούτυρο πολύ καλά, σε μέτρια φωτιά. Όταν σοταριστούν, αφαιρούμε από τα γλυκάδια και το κρέας ότι έχει μείνει. Αφού πλύνουμε και μουλιάσουμε καλά το ρύζι μας για αρκετή ώρα, το βάζουμε και αυτό και τα σοτάρουμε όλα μαζί.
Δείτε ακόμα Κατσικακι στο φουρνο με πατατες με μουσταρδα και λεμονι
Ρίχνουμε το λευκό κρασί και το πιπέρι και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Όταν το αλκοόλ εξατμιστεί, προσθέτουμε τον κύβο κότας, το αλάτι και το νερό. Νερό προσθέτουμε, μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας. Μαγειρεύουμε μέχρι το ρύζι μας να πιει όλο το νερό του. Το σερβίρουμε με λίγο λεμόνι και πιπέρι.
Δείτε ακόμα Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!
Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Κυριακη Αθανασακη
από την αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα