Ξεροψημένες φραντζόλες φούρνου με μαγιά

Συνταγή για ξεροψημένες φραντζόλες φούρνου με μαγιά. Αυτές οι φραντζόλες είναι σαν αυτές που πωλούν στους φούρνους με οικονομικά υλικά και μία απλή εκτέλεση. Για πολλές βούτες σε ελαιόλαδο και κατάλληλες για νηστεία και vegan. Με τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα.

    Για το πασπάλισμα

  • σουσαμι Κατά βούληση

Δείτε ακόμα Αφράτο ψωμί για βούτες

Το ψωμί κοστίζει φίλες και φίλοι κι αν μπορούμε να γλιτώσουμε μερικά περιττά έξοδα, ας το κάνουμε. Σαν το σπιτικό ψωμί δεν έχει οπότε σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας μία άκρως επιτυχημένη συνταγή για ξεροψημένες φραντζόλες με μαγιά. Τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα που θα σας κάνει να το απολαύσετε πολύ.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις φραντζόλες φούρνου με μαγιά:

φραντζόλες φούρνου-συνταγή-

Εκτέλεση για τις φραντζόλες φούρνου με μαγιά

Σε μία λεκάνη διαλύουμε την ξερή μαγιά στο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια και την σκεπάζουμε.

Δείτε ακόμα Παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί που κρατάει για μέρες

Την αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά τουλάχιστον. Έπειτα δουλεύουμε λίγο την ζύμη με τα χέρια και ζυμώνουμε τις φραντζόλες. Τις αφήνουμε να φουσκώσουν σε ζεστό μέρος για άλλα 20 λεπτά και στη συνέχεια τις ψήνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ξεροψηθούν καλά.

φραντζόλες φούρνου-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Παλμιρα Αριστου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close