Ψάρι μυλοκόπι πλακί με φρέσκια κόκκινη σάλτσα και θυμάρι

Ένα καλοκαιρινό φαγάκι με ψάρι Μυλοκόπι πλακί! Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες φούρνου, πατάτες τηγανιτές, ρύζι ή να το απολαύσετε σκέτο! Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση για μυλοκόπι πλακί

Αφού έχουμε καθαρίσει και έχουμε ξεπλύνει πολύ καλά το ψάρι  μας, το τοποθετούμε στο ταψί. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατάτες φούρνου ή να το ψήσουμε σκέτο. Ρίχνουμε τον χυμό και τον πελτέ ντομάτας και τα ντοματίνια.

Δείτε ακόμα Τσιπούρα πλακί !!!

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το θυμάρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να προσθέσουμε την πιπεριά Φλωρίνης και την πράσινη πιπεριά. Στο τέλος βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και σβήνουμε με κρασί! Προτού το ψήσουμε προσθέτουμε νεράκι έτσι ώστε να έχει τα απαραίτητα υγρά και να μην κολλήσει.

μυλοκόπι πλακί άψητο μυλοκόπι πλακί

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Κυριακη Αθανασακη

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου: Daddy – Cool.gr

Close