μαρινάδα-για-κοντοσούβλι-συνταγή-

Συνταγή για πανεύκολη γλυκόξινη μαρινάδα για κοντοσούβλι που μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για σούβλα και για φούρνο, για την Κυριακή του Πάσχα από τη φίλη μας Δέσποινα Μπο για επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

    Για το κρέας

  • χοιρινο 2 κιλά περίπου σε κομμάτια

Κοντοσούβλι με μελωμένες πατάτες στην λαδόκολλα

 

Το ωραίο το κρέας θέλει τη σωστή τη μαρινάδα. Και εκτός από το αρνάκι το Πάσχα θα απολαύσουμε και κοντοσούβλι και κοκορέτσι και γενικά όλες τις κρεατολιχουδιές. Γι’ αυτό και σήμερα θα μοιραστούμε την καλύτερη και πιο αρωματική μαρινάδα για κοντοσούβλι.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη μαρινάδα για κοντοσούβλι:

μαρινάδα-για-κοντοσούβλι-συνταγή-

Εκτέλεση για τη μαρινάδα για κοντοσούβλι

Αρχικά βάζουμε σε ένα ταψί το ελαιόλαδο, το μέλι, τις κόκκινες πιπεριές σε κύβους, τις πράσινες πιπεριές σε κύβους, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Επίσης προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι.

 

Κοντοσούβλι μαριναρισμένο στην λαδόκολλα! Τόσο νόστιμο και μαλακό θα το λατρέψετε!

 

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε μέσα το χοιρινό σε κομμάτια, Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο και αφήνουμε το κρέας μαριναρισμένο στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Έπειτα είναι έτοιμο για σούβλα ή φούρνο.

μαρινάδα-για-κοντοσούβλι-συνταγή-

Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close