Αυτά τα τεμπέλικα μηλοπιτάκια είναι πολύ εύκολα να τα φτιάξετε, είναι χωρίς φύλλο και είναι ιδανικά για τα παιδιά . Για το κολατσιό στο σχολείο, για το απογευματινό καθώς και για όλες τις ώρες της ημέρας
Συνταγή για μηλοπιτάκια τεμπέλικα . Γιατί τεμπέλικά; Γιατί είναι χωρίς φύλλο και φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα. και είναι ιδανικά για το παιδικό κολατσιό ή ένα γρήγορο σνακ για όλη την οικογένεια. Με ζουμερά μήλα, σταφίδες και μεθυστικό άρωμα κανέλας, να είστε σίγουροι πως θα γίνουν ανάρπαστα από μικρούς και μεγάλους.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα πιο νόστιμά τεμπέλικα μηλοπιτάκια
Υλικά
- 1 φλιτζάνι βούτυρο
- 1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 2 αυγά
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1φακελάκι μπέικιν
- 1 βανίλια,
- 4 μήλα
- 1 φλιτζάνι σταφίδες
- κανέλα
και άχνη!

Εκτέλεση
Βάζουμε τα αυγά, το βούτυρο, τη ζάχαρη σε μια λεκάνη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι ,το μπεικιν και τη βανίλια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί! Καθαρίζουμε τα 4 μήλα και τα κόβουμε κυβάκια και τα ανακατεύουμε με τη ζύμη μας καθώς και τις σταφίδες.

Παίρνουμε στη χούφτα μας από το ζυμάρι που κάναμε ,το κάνουμε μπαλάκι το πατάμε λίγο και το βάζουμε στο ταψί με τη λαδόκολλα. Τα πασπαλίζουμε με την κανέλα και αν θέλουμε τα αλείφουμε με αυγό! Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου, ανάλογα το πάχος της ζύμης!
Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο και κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!
