Συνταγή για πεϊνιρλί Γίγας με βουτυρένια ζύμη και κιμά από τον Παναγιώτη Παπαδάκη και το live kitchen! Φτιάξτε αυτό το πεϊνιρλί με κιμά και σίγουρα θα τα λατρέψετε. Η ζύμη γίνεται αφράτη και βουτυρένια, ενώ το πεϊνιρλί είναι από μόνο του για ολόκληρη οικογένεια! Μπορείτε επίσης να το φτιάξετε και με κιμά που σας έχει περισσέψει! Μία νόστιμη πρόταση για βραδινό γεύμα ή κολατσιό!
- αλευρι 670 γρ
- νερό 400 γρ
- ξερή μαγιά 7 γρ
- ζαχαρη 1 κτγ
- αλατι 1 κτγ
- βουτυρο 100 γρ αγελαδινό
- ελαιολαδο 1 κτσ
Για την ζύμη
- κρεμμυδι 1
- ελαιολαδο 2 κτσ
- κιμάς μοσχαρίσιος 450 γρ
- ντοματα 150 γρ κονκασέ
- νερό 100 γρ
- πιπέρι λίγο
- ζαχαρη 1/2 κτγ
- κανελά 1/2 κτγ
- αλατι
- γκούντα 200 γρ τυρί
Για τον κιμά
- αυγα 1
Για το άλειμμα
Ingredients
For the dough
-670 gr flour
-400 gr water
-7 gr dry yeast
-1 tsp sugar
-1 tsp salt
-100 gr cow butter
-1 tbsp olive oil
For the ground beef
-1 onion
-2 tbsp olive oil
-450 gr ground beef
-150 gr concasse tomato
-100 gr water
-a little of pepper
-1/2 tsp sugar
-1/2 tsp cinnamon powder
-Salt
-200 gr gouda cheese
For spreading
-1 egg
GERMAN
-Zutaten
-Für den Teig
-670 g Mehl
-400 g Wasser
-7 g Trockenhefe
-1 TL Zucker
-1 TL Salz
-100 g Kuhbutter
-1 EL Olivenöl
-Für das Rinderhackfleisch
-1 Zwiebel
-2 EL Olivenöl
Δείτε ακόμη Περίσσεψε κιμάς ; Φτιάξτε Κιμαδοπιτάκια με την πιο αφράτη ζύμη
-450 gr Rinderhackfleisch
-150 g Concasse-Tomaten
-100 g Wasser
-wenig Pfeffer
-1/2 TL Zucker
-1/2 TL Zimtpulver
-Salt
-200 g Gouda-Käse
-Für die Verbreitung
-1 Ei
Δείτε ακόμη Σας περίσσεψε κιμάς; Μαλακά ψωμάκια γεμιστά με κασέρι ιδανικά για κολατσιό!
Δείτε την εκτέλεση για τα πιο σούπερ Πεϊνιρλί γίγας με κιμά και αφράτη βουτυρένια ζύμη στο παρακάτω βίντεο
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες