Πένες με σολομό και μπρόκολο

Συνταγή για Πένες με σολομό και μπρόκολο . Πένες με με σολομό και μπρόκολο ,κρέμα γάλακτος, και πολλά μυρωδικά.

Ο σολομός είναι ένα πεντανόστιμο και άκρως υγιεινό ψάρι. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μία ξεχωριστή μακαρονάδα με πένες Πένες με σολομό και μπρόκολο και  κρέμα γάλακτος. Ένα ιδιαίτερο πιάτο με πένες που σίγουρα είναι πεντανόστιμο και πολύ ιδιαίτερο.

Πένες με σολομό και μπρόκολο

Αν σας αρέσει ο σολομός τότε σίγουρα θα ξετρελαθείτε με αυτές τις πεντανόστιμες πένες. Οι πένες με σολομό και μπρόκολο και  κρέμα γάλακτο είναι ιδανικό πιάτο για τα επίσημα τραπέζια μας αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου θέλουμε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις πένες με σολομό και  μπρόκολο :

πένες- με -σολομό- και - μπρόκολο-

Εκτέλεση για τις πένες με σολομό και  μπρόκολο

Αρχικά βράζουμε το μπρόκολο και το κόβουμε κρατώντας μόνο τις φουντίτσες του. Έπειτα σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον σολομό και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Αφού τσιγαριστούν σβήνουμε τον σολομό με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο και λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και το μπρόκολο.

Δείτε ακόμα Σολομός με σάλτσα μουστάρδας και μανιτάρια

Στο τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τις πένες τις οποίες τις είχαμε βράσει προηγουμένως σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε την σάλτσα με τις πένες μέχρι να δέσει η σάλτσα και απολαμβάνουμε.

Tips για τις πένες με σολομό και  μπρόκολο

Ο άνηθος είναι προαιρετικός. Μπορούμε να βάλουμε όσο σολομό μας αρέσει. Η ποσότητα του σολομού είναι ενδεικτική. Μπρόκολο μπορούμε να βάλουμε όσο θέλουμε, και η ποσότητα στο μπρόκολο είναι ενδεικτική.

πένες- με- σολομό -και - μπρόκολο -

Η συνταγή είναι της φίλης μας Andro Niki Sketo

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close