Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος και μπέικον

Συνταγή για Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος και μπέικον  . Μια λαχταριστή συνταγή με ραβιόλια με μπέικον, κρέμα γάλακτος, βούτυρο και μερικά ακόμη απλά υλικά.

Τα ραβιόλι είναι πεντανόστιμα γεμιστά ζυμαρικά που έχουν μεγάλη πέραση κυρίως στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ξεκινήσαμε να τα βάζουμε στην κουζίνα μας τα τελευταία χρόνια και τα έχουμε λατρέψει. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μία λαχταριστή συνταγή για ραβιόλι.

Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος και μπέικον

Θα φτιάξουμε ραβιόλι με κρέμα γάλακτος, βούτυρο, σκόρδο, κρεμμύδι και μπέικον και θα ξετρελάνουμε μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό όσων αφορά τα ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος, αυτή η συνταγή θα σας ξετρελάνει.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα ραβιόλι με κρέμα γάλακτος:

Ραβιόλι-με κρέμα γάλακτος-συνταγή-

Εκτέλεση για τα ραβιόλι

Σε µια βαθιά κατσαρόλα µε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ραβιόλι για περίπου 5 λεπτά, ή µέχρι να γίνουν «αλ ντέντε». Στην αρχή αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε στο βούτυρο το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ραβιόλι.

Δείτε ακόμα Pelmeni με λευκή σάλτσα

Στην συνέχεια προσθέτουμε το μπέικον ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Tips για τα Ραβιόλι με κρέμα γάλακτος

Μπορούμε να βάλουμε τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας.

Ραβιόλι-με κρέμα γάλακτος-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Andro Niki Sketo

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close