Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη  και χωρίς λάδι του Δημήτρη Μιχαηλίδη. Αλάδωτος Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη, με χυμό πορτοκαλιού, στέβια και χοντρό σιμιγδάλι.

Μία υπέροχη συνταγή για την νηστεία μοιράστηκε μαζί μας ο Δημήτρης Μιχαηλίδης που εκτός από νηστίσιμη, είναι άκρως υγιεινή και με λίγες θερμίδες. Ένας υπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη και χωρίς λάδι.

Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Είναι μία νηστίσιμη συνταγή για γλυκό με λίγες θερμίδες που είναι ιδανική και για τους χορτοφάγους ή τους vegans αλλά και για μικρά παιδιά ή ανθρώπους που κάνουν διατροφή. Αυτός ο αρωματικός και σιροπιασμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς λιώνει στο στόμα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τον σιμιγδαλένιο χαλβά χωρίς ζάχαρη:

σιμιγδαλένιος-χαλβάς-χωρίς ζάχαρη-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-συνταγή-

Χαλβάς σιμιγδαλένιος χωρίς λάδι και χωρίς ζάχαρη. Συνταγή για παραδοσιακό νηστίσιμο χαλβά εύκολα και γρήγορα! Το σπίτι σας θα γεμίσει αρώματα!!

Εκτέλεση για τον σιμιγδαλένιο χαλβά χωρίς ζάχαρη και χωρίς λάδι

Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει. Μόλις το νερό πάρει μία βράση προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Έπειτα προσθέτουμε την υγρή στέβια και ανακατεύουμε επίσης.

Περιμένουμε μέχρι να βράσει το μείγμα και αφού βράσει προσθέτουμε σιγά σιγά το χοντρό σιμιγδάλι ανακατεύοντας διαρκώς με ένα σύρμα, μέχρι να πήξει το μείγμα. Αφού πήξει το μείγμα το μεταφέρουμε σε μία φόρμα για κέικ.

Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Δείτε ακόμα Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σταφίδες και κουκουνάρι

Αφήνουμε για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου τον χαλβά και χτυπάμε λίγο τον πάτο την φόρμας στον πάγκο της κουζίνας για να ξεφορμάρεται πιο εύκολα στην πορεία. Αφού πέσει λίγο η θερμοκρασία του χαλβά τον βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Μετά τις 3 ώρες τον πασπαλίζουμε με κανέλα και φιλέ αμυγδάλου και σερβίρουμε.

σιμιγδαλένιος-χαλβάς-χωρίς ζάχαρη-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-συνταγή-

Σιμιγδαλένιος χαλβάς χωρίς ζάχαρη : Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close