Η ολική μεταμόρφωση του χαλβά. Σοκολατένιες μπάρες με χαλβά και ξηρούς καρπούς για μικρούς και μεγάλους. ΥΛΙΚΑ • 1 συσκευασία σοκολάτα κουβερτούρα (125 γρ.) • 100 γρ. χαλβάς βανίλια • 1 κ.σ. βανίλια υποβρύχιδ • 1/2 κούπα καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα • 1/2 κούπα κράνμπερις (ή οποιδήποτε άλλο ξηρό καρπό) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ • Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. • Προσθέτουμε τη βανίλια και το χαλβά θρυμματισμένο. • Ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. • Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς. • Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και προσπαθούμε να του δώσουμε το επιθυμητό σχήμα και πάχος. • Το αφήνουμε σε κρύο μέρος για περίπου μία ώρα να σφίξει. • Κόβουμε σε μέγεθος της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε.

Απο τη καταπληκτική σελίδα μαγειρικής όλα νηστίσιμα