Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη. Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη με αυγολέμονο είναι το πιο μαμαδιστίκο φαγητό για όλη την οικογένεια.
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γραμμάρια
- κρεμμυδι 1 μέτριο
- ρυζι 120 γραμμάρια γλασέ
- αλατι 1,5 κουταλάκι του γλυκού
- άνηθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο
- μαιντανος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο
- πιπέρι Κατά βούληση
- ελαιολαδο 2 κουταλιές της σούπας
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αρκετό
Για το πασπάλισμα
- νερό 1700 γραμμάρια
- ελαιολαδο 3 κουταλιές της σούπας
- αλατι 1,5 κουταλάκι του γλυκού
- καρότο 1
Για τον ζωμό
- λεμονι 1
- αυγα 2 μέτρια
- κορν φλαουρ 1 κουταλάκι του γλυκού
Για το αυγολέμονο
Σήμερα έχουμε για εσάς μία απόλυτα μαμαδίστικη παραδοσιακή συνταγή για τις κρύες μέρες του Χειμώνα. Θα φτιάξουμε τα γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη τα οποία τα είδαμε μέσα από την εκπομπή του στο Youtube Live Kitchen.
Αυτά τα γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη αυγολέμονο είναι από μοσχαρίσιο κιμά με διάφορα μυρωδικά και φυσικά η γεύση τους θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη τα κρύα μεσημέρια του Χειμώνα. Μαμαδίστικα και πεντανόστιμα γιουβαρλάκια αυγολέμονο.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη:
INGREDIENTS
600 g ground beef
1 medium onion
120 g glutinous rice
1,5 tsp salt
1 tbsp dill ,finely chopped
1 tbsp parsley ,finely chopped
Pepper
Plain flour
2 tbsp olive oil
——————————————–
1700 g water
3 tbsp olive oil
1,5 tsp salt
1 carrot
——————————————–
1 lemon
2 medium eggs
1 tsp cornstarch
———————————————
Olive oil+ Pepper
GERMAN
ZUTATEN
600 g Hackfleisch
1 mittelgroße Zwiebel
120 g Klebreis
1,5 TL Salz
1 EL Dill, fein gehackt
1 EL Petersilie, fein gehackt
Pfeffer
Einfaches Mehl
2 EL Olivenöl
——————————————————–
1700g Wasser
3 EL Olivenöl
1,5 TL Salz
1 Karotte
——————————————————–
1 Zitrone
2 mittelgroße Eier
1 TL Maisstärke
———————————————————-
Olivenöl + Pfeffer
Εκτέλεση
Κόβουμε στα τέσσερα ένα κρεμμύδι και το θρυμματίζουμε σε έναν πολυκόφτη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον μοσχαρίσιο κιμά , το κρεμμύδι , το ρύζι , το αλάτι , το πιπέρι , τον ψιλοκομμένο άνηθο , το ψιλοκομμένο μαϊντανό , το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα για 5 λεπτά.
Κάνουμε το μείγμα σε μπαλάκια και τα βουτάμε ένα ένα σε αλεύρι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό , το αλάτι , το καρότο , το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να βράσει. Αφού βράσει ρίχνουμε ένα ένα τα αλευρωμένα γιουβαρλάκια και βράζουμε για 25-30 λεπτά.
Κόβουμε ένα λεμόνι και το στύβουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ σπάμε 2 αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού στα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Αποσύρουμε από την φωτιά την σούπα και προσθέτουμε μέσα στο αυγολέμονο πολύ σιγά με μια κουτάλα το μείγμα από την σούπα.
Δείτε ακόμα Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλο
Αφού ρίξουμε 2-3 κουτάλες το συμπληρώνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε την σούπα και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.
Η πιο νόστιμη και δυναμωτική σούπα είναι έτοιμη να την απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!! Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Καφέ Νύχια:16+1 ιδέες με το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει το Φετινό Χειμώνα
- Άγιος Έρωτας: Η Σμαρώ “χάνει” το παιδί της
- Grand Hotel επόμενα επεισόδια: 12, 13, 14, 15
- Καιρός : Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές καταιγίδες
- Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Κινδύνεψε να πάθει σηψαιμία