Δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Πλήρης οδηγός

Οι δύσκολοι λεκέδες, αποτελούν την αφορμή πολλά από τα ρούχα μας να πεταχτούν. Αίμα, γράσα, σκουριά ,λαδιές , μαρκαδόρος, μελάνι, γρασίδι και φρουτόκρεμες στα παιδικά ρούχα είναι μερικοί από αυτούς. Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τον πλήρη και αποτελεσματικό οδηγό για δύσκολους λεκέδες.

Αν μεγαλώνεις παιδιά ξέρεις ότι πολλά από τα ρουχαλάκια τους, αργά ή γρήγορα θα γίνουν άχρηστα αν λερωθούν. Τα παιδιά τρώνε άγαρμπα και γεμίζουν λαδιές και σάλτσες, πέφτουν και κυλιούνται στα γρασίδια και στα πατώματα και γενικά ένα ρούχο μπορεί να λερωθεί πανεύκολα.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τους μεγάλους, που μπορεί πλέον να μην παίζουν σαν μικρά παιδιά ή να προσέχουν όταν τρώνε, αλλά ατυχήματα πάντα συμβαίνουν.

Δείτε ακόμα Λεκέδες στο στρώμα και οσμές τέλος

Γιατί να δίνεις ένα σκασμό λεφτά στα ακριβά απορρυπαντικά που σου υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα χωρίς όμως να ισχύουν ή να πετάς τα ρούχα σου; Υπάρχει λύση! Διαβάστε παρακάτω:

Βασικοί κανόνες

– Ο λεκές πρέπει να αντιμετωπίζεται αμέσως ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου η αφαίρεσή του να είναι πιο εύκολη. Όσο περισσότερο μείνει, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον βγάλετε.

– Ποτέ μην τρίβετε τους λεκέδες. Είναι προτιμότερο να τους ταμπονάρετε με μια χαρτοπετσέτα ώστε να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του υγρού. Με το τρίψιμο το πρόβλημα μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο και να χαλάσουν οι ίνες του υφάσματος, οπότε θα είναι αδύνατο να αφαιρεθεί.

– Προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε διάλυμα, δοκιμάστε το πρώτα σε ένα μη εμφανές σημείο του υφάσματος ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν θα ξεβάψει το χρώμα.

Δείτε ακόμα Το πείραμα της ασπιρίνης: Μπορεί όντως να αφαιρέσει τους δύσκολους λεκέδες ;

– Η χρήση σαπουνιού μπορεί να μη φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αντίθετα να σταθεροποιήσει την ουσία που λέκιασε το ύφασμα.
– Δεν ξεκινάμε ποτέ να καθαρίζουμε ένα λεκέ από το κέντρο του, αλλά από το εξωτερικό προς το εσωτερικό του.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και ορισμένοι λεκέδες που θέλουν διαφορετική και ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς φεύγουν με τους πιο απρόσμενους τρόπους!

Συνηθισμένοι δύσκολοι λεκέδες και πώς να τους αντιμετωπίσετε:

Καφές: Δεν πρέπει να τον αφήσετε να στεγνώσει! Πλύνετέ τον σε χλιαρό νερό χρησιμοποιώντας λευκαντικό απορρυπαντικό. Αν το ύφασμα είναι χρωματιστό, μουλιάστε τον σε κρύο νερό με λίγη αμμωνία. Αν είναι λευκό, βρέξτε τον με οξυζενέ και μετά ξεπλύνετέ τον πολύ καλά.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: wd40.gr

Κόκκινο κρασί: Ο νωπός λεκές από κρασί διαλύεται αμέσως με ούζο! Βάλτε ένα απορροφητικό χαρτί από την πίσω πλευρά και έπειτα βρέξτε τον με το γνωστό ποτό. Απρόσμενη μέθοδος με εγγυημένα αποτελέσματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τον σκεπάσετε με αλάτι και να τον βουτήξετε σε κρύο νερό, όμως σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να πλύνετε το ρούχο μέσα στις επόμενες ώρες.

Δείτε ακόμα Βρώμικο ψυγείο: Διώξτε τους λεκέδες, τα σημάδια και τις άσχημες μυρωδιές με 3 υλικά

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: stilkontor.com

Λάδι: Ρίξτε ταλκ (ή αλεύρι) πάνω στο λεκέ για να απορροφήσει μεγάλο μέρος του. Στη συνέχεια βάλτε λίγο καθαριστικό για τα πιάτα ακριβώς όπου έχει πέσει το λαδι (ή στο πίσω μέρος του) και βάλτε το ύφασμα για πλύσιμο.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: mothersblog.gr

Μέικαπ: Βουρτσίστε καλά το λεκέ και στη συνέχεια βρέξτε τον με υγρό απορρυπαντικό αφήνοντάς το να δράσει. Εάν επιμένει, βυθίστε τον για 5΄ σε ένα αραιό διάλυμα αμμωνίας-νερού (αναλογία 1/100). Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά.

Πλαστελίνη: Με μια βούρτσα αφαίρεσε την, και στη συνέχεια τρίψε το λεκέ με ένα μουλιασμένο πανάκι σε χλιαρό νερό και πράσινο σαπούνι.

Ούρα/ιδρώτας: Ένας λεκές που προβληματίζει ιδιαίτερα τις νέες μαμάδες!

Δείτε ακόμα 2 έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τους δύσκολους λεκέδες & να απολυμάνουν τις πετσέτες της κουζίνας!

Φτιάξτε ένα μείγμα από νερό και αμμωνία και σκεπάστε με αυτό το λεκέ για λίγα λεπτά. Έπειτα βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο. Εξίσου καλά δουλεύει και το μείγμα από νερό και ταλκ (ή αλεύρι), το οποίο όμως πρέπει να αφήσετε στο ύφασμα μέχρι να στεγνώσει.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: wd40.gr

Παγωτό: Μουλιάστε το ύφασμα σε ζεστό διάλυμα απορρυπαντικού. Αν επιτρέπεται, πλύνετε στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία. Αν όχι, καθαρίστε με σφουγγαράκι εμποτισμένο με χλιαρό υδατικό διάλυμα βόρακα 1,5%.

Σάλτσα ντομάτας: Βυθίστε το ρούχο σε κρύο νερό. Αν ο λεκές είναι νωπός, προσθέστε και μία στρώση από αλάτι προτού τον ξεπλύνετε.
Σοκολάτα: Αρχικά αφαιρέστε όση σοκολάτα μπορείτε. Στη συνέχεια τρίψτε με υγρό απορρυπαντικό.

Δείτε ακόμα Αφαίρεσε τους δύσκολους λεκέδες από το μάρμαρο με τον πιο εύκολο & οικονομικό τρόπο!

Ξεπλύνετε κανονικά. Εάν δεν απομακρυνθεί τελείως, ακολουθήστε την ίδια μέθοδο αλλά προσθέστε, εκτός από το απορρυπαντικό, διάλυμα αμμωνίας ή και διάλυμα λευκού ξιδιού.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: spirossoulis.com

Φρουτόκρεμα: Οι λεκέδες από φρουτόκρεμα είναι ο εφιάλτης των νέων μαμάδων. Για να μην κααλήξεις να πετάξεις τις σαλιάρες και τα ρουχαλάκια του, μόλις λερωθεί το παιδί σου με φρουτόκρεμα, ρίξε νερό και άφησε το να μουλιάσει. Έπειτα τρίψε, με πράσινο σαπούνι, και τέλος βάλε στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα προσθέτοντας διπλή δόση λευκαντικού.

Τέμπερες, νερομπογιές: Σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα την ξεραμένη τέμπερα ή νερομπογιά. Βρέξτε ένα σφουγγαράκι σε διάλυμα από απορρυπαντικό πλυντηρίου και χλιαρό νερό και καθαρίστε τοπικά το ύφασμα.

Δείτε ακόμα Σκουρόχρωμα ρούχα: 2 diy τρόποι να αφαιρέσετε τους δύσκολους λεκέδες

Αφού η μπογιά έχει μαλακώσει, αφαιρέστε όσο περισσότερη μπορείτε με ένα πιρούνι. Ξεπλύντε και επαναλάβετε μέχρι να φύγει το πολύ και στη συνέχεια βάλτε το στο πλυντήριο να καθαρίσει εντελώς.

Κηρομπογιές: Τοποθετήστε το ύφασμα με το λεκέ προς τα κάτω σε ένα στρώμα από χαρτοπετσέτες. Ψεκάστε με το ειδικό σπρέι για τοπικό καθάρισμα και αφήστε το να δράσει τον απαιτούμενο χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Τινάξτε το ύφασμα και ψεκάστε ξανά. Ξεπλύντε το καλά. Τρίψτε τοπικά με υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και ξεπλύντε το ύφασμα ξανά. Αν ο λεκές επιμένει, επαναλάβετε τη διαδικασία και βάλτε το στο πλυντήριο.

Δείτε ακόμα 12 Έξυπνα κόλπα για να εξαφανίσετε δύσκολους λεκέδες από πράγματα που νομίζατε ότι δεν θα καθαρίσουν ποτέ

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: spirossoulis.com

Δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Πλήρης οδηγός

Κόλλα, τσίχλα, αυτοκόλλητα: Αφαιρέστε όσο περισσότερο δυνατό με ένα στρογγυλό μαχαίρι ή πιρούνι. Για να ξεκολλήσουν ευκολότερα, τρίψτε προηγουμένως με ένα παγάκι τοπικά ή βάλτε τα στην κατάψυξη για να σκληρύνουν.

Απλώστε ένα λιπαντικό, όπως γλυκερίνη, για να μαλακώσουν τυχόν υπολείμματα, στη συνέχεια απομακρύντε τα με το μαχαίρι και ξεπλύντε το ύφασμα. Τρίψτε τοπικά με υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και βάλτε το στο πλυντήριο.

Bάλτε το ρούχο σας σε μία σακούλα και αφήστε το για μία ώρα στην κατάψυξη. Η τσίχλα θα παγώσει και θα σπάσει πολύ εύκολα. Εάν παρ΄ όλα αυτά παραμείνουν ίχνη, θα χρειαστείτε βενζίνη.

Δείτε ακόμα Λεκέδες στα Ρούχα από το Πλυντήριο; Δείτε που οφείλονται!

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: lekedes.gr

Αίμα: Κατ΄ αρχάς μη βάλετε πάνω του ζεστό νερό! Το αίμα μόλις έρθει σε επαφή με ζεστό νερό σταθεροποιείται και είναι αδύνατον να βγει. Ρίξτε κρύο νερό πάνω του και στη συνέχεια βυθίστε τον σε κρύο νερό (γύρω στα 4 φλιτζ.), στο οποίο έχετε προσθέσει ½ κ.γ. απορρυπαντικό πιάτων και 1 κ.σ. αμμωνία.

Τρίψτε ελαφρά και από το πίσω μέρος του. Αν δεν είναι νωπός, τότε επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, αλλά προσθέστε πάνω του και μία στρώση αμμωνίας αραιωμένης με νερό.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: ediva.gr

Πηλός: Αφαιρέστε όσο περισσότερο πηλό με ένα στρογγυλό μαχαίρι ή πιρούνι ή τινάξτε πολύ καλά το ύφασμα σε κάποιον εξωτερικό χώρο για να μη λερώσετε. Μουσκέψτε το τοπικά με υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και αφήστε το όλη τη νύχτα να δράσει.

Δείτε ακόμα Ποιο είναι το αντικείμενο που μπορεί να αφαιρέσει λιπαρούς λεκέδες και κοστίζει κάτω από ένα ευρώ!

Βάλτε το στο πλυντήριο. Αν ο λεκές παραμείνει, χρησιμοποιήστε το ειδικό προϊόν για λεκέδες σε χρωματιστά ρούχα (ή χλωρίνη, αν είναι λευκό) τοπικά στο ύφασμα ή τρίψτε το με οινόπνευμα και ξαναβάλτε το στο πλυντήριο.

Λάσπη: Ο συγκεκριμένος λεκές απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση. Θα πρέπει πρώτα να περιμένες να στεγνώσει και στη συνέχεια να την τρίψετε με μια μαλακή βούρτσα. Αν ο λεκές επιμένει αναλύστε 30 ml μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι νερό και τρίψτε τοπικά το λεκέ.

Γρασίδι: Δοκιμάστε να ταμπονάρετε το λεκέ με λίγο χυμό λεμονιού και στη συνέχεια πλένετε στο πλυντήριο στους 40o.

Δείτε ακόμα 7+1 Έξυπνοι Τρόποι Για Να Αφαιρέσετε Λεκέδες Σε Χαλιά

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: spirossoulis.com

Ρετσίνι από δέντρα: Αφαιρέστε όσο περισσότερο γίνεται με ένα στρογγυλό μαχαίρι ή πιρούνι. Τρίψτε με ένα λιπαντικό, όπως η γλυκερίνη, και αφήστε το μέχρι το ρετσίνι να μαλακώσει. Τοποθετήστε το ύφασμα με το λεκέ προς τα κάτω σε ένα στρώμα από χαρτοπετσέτες και χτυπήστε το τοπικά για να μαλακώσει κι άλλο. Ξεπλύντε το.

Αν ο λεκές επιμένει, χρησιμοποιήστε το ειδικό αφαιρετικό λεκέδων, αφήστε το να δράσει όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία και βάλτε το στο πλυντήριο.

Baby oil: Είτε μικρής είτε μεγάλης επιφάνειας, ο λεκές από baby oil φεύγει εύκολα. Πρώτα πάνω στο λεκέ ρίχνεις μαγειρική σόδα ή corn flour για να απορροφήσει τη λιπαρότητα, και μετά πλένεις στο πλυντήριο κανονικά.

Δείτε ακόμα Αυτό είναι το απλό αντικείμενο που κοστίζει κάτω από 1 ευρώ και εξαφανίζει τους λεκέδες από λάδι στα ρούχα

Μελάνι: Αν το μελάνι είναι από στυλό διαρκείας, τρίψε το σημείο του λεκέ με κρύο γάλα ή με το εσωτερικό μιας φλούδας από μπανάνα, και μετά πλύνε το στο χέρι με απορρυπαντικό. Διαφορετικά, το χλιαρό γάλα και το λεμόνι είναι τα μαγικά φίλτρα που αφαιρούν κάθε λεκέ από μελάνι.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: iefimerida.gr

Μαρκαδόροι: Αν είναι ανεξίτηλοι, δοκίμασε να ταμπονάρεις με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα ή ασετόν, ενώ την ίδια στιγμή εσωτερικά ακουμπάς ένα πανί/χαρτοπετσέτα για να απορροφάει το χρώμα. Αν είναι υδατοδιαλυτοι, με λίγο νερό και απορρυπαντικό πιάτων γίνεται παρελθόν.

Μούχλα: Θα χρειαστείτε ¼ φλιτζάνι αλάτι, ¼ χυμό λεμονιού και ένα ποτήρι ζεστό νερό, το μείγμα θα μοιάζει με πηχτή κρέμα και αμέσως θα πρέπει να το τοποθετήσετε στο ύφασμα. Τρίψτε καλά το λεκέ και αφήστε την κρέμα για 30 λεπτά. Στο τέλος βάλτε το ρούχο στο πλυντήριo.

Δείτε ακόμα 4+1 αποτελεσματικοί τρόποι για να απομακρύνετε τους λεκέδες ιδρώτα από τα ρούχα

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: caqe.com

Γράσο: Το πράσινο σαπούνι για ρούχα σε σκόνη! Ναι, φεύγει! Τρίβεις το λερωμένο ρούχο με το πράσινο σαπούνι σε σκόνη μαζί με νερό, ξεβγάζεις και η μαυρίλα εξαφανίζεται. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να βάλετε κι ένα πλυντήριο. Μάλιστα, έχω δοκιμάσει τη λύση του πράσινου σαπουνιού σε σκόνη και σε λεκέ που δεν ήταν φρέσκος και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η μαυρίλα έφυγε.Ο λεκές από γράσο θα φύγει και με λάδι ευκαλύπτου. Θα ρίξεις μια – δυο σταγόνες πάνω στον λεκέ και μετά θα πλύνεις το ρούχο κανονικά. Το ρουχαλάκι σου θα μοσχομυρίσει και ο λεκές θα εξαφανιστεί.

Βαφή μαλλιών (εκτός του κόκκινου): Φτιάξτε ένα καθαριστικό διάλυμα διαλύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό πιάτων σε ένα φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 3-4 σταγόνες λευκό ξύδι. Σφουγγίστε με νερό τοπικά το λεκέ.

Βρέξτε ένα απορροφητικό πανί με το καθαριστικό διάλυμα, στύψτε το ελαφρά και τοποθετείστε το πάνω στο λεκέ. Πιέστε νέο πανί κάθε πέντε λεπτά πάνω στο λεκέ. Ξεπλύνετε με νερό.

Δείτε ακόμα Το «σωτήριο» κόλπο της Kim Kardashian για να βγάλει τους λεκέδες μακιγιάζ από τα ρούχα της

Με ένα απορροφητικό πανί εμποτισμένο με καθαρό λευκό οινόπνευμα απομακρύνετε το λεκέ. Αλλάξτε το πανί όσο απομακρύνει το λεκέ. -Ξεπλύνετε με οινόπνευμα και αφήστε να στεγνώσει.

Φτιάξτε ένα δεύτερο καθαριστικό διάλυμα διαλύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό πιάτων σε ένα φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 3-4 σταγόνες αμμωνία. Σφουγγίστε με νερό τοπικά το λεκέ.

Βρέξτε ένα απορροφητικό πανί με το καθαριστικό διάλυμα, στύψτε το ελαφρά και τοποθετείστε το πάνω στο λεκέ. Πιέστε νέο πανί κάθε πέντε λεπτά πάνω στο λεκέ. Ξεπλύνετε με νερό. Αφήστε να στεγνώσει.
Απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα του λεκέ ρίχνοντας μερικές σταγόνες οξυζενέ . Αφήστε για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

Δείτε ακόμα Λεκέδες από αντηλιακό:Tα καλύτερα κόλπά για να απαλλαχτείτε μία και καλή!

Για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα λευκαντικού εφαρμόστε πάνω στο λεκέ διάλυμα λευκού ξυδιού σε νερό σε αναλογία 1 μέρος ξύδι προς 2 μέρη νερό. Ξεπλύνετε ξανά με νερό. Πλύνετε το ρούχο ως συνήθως.

κόλπα καθαριότητας-για-δύσκολους λεκέδες-

Photo via: lekedes.gr

Βαφή μαλλιών κόκκινη: Φτιάξτε ένα καθαριστικό διάλυμα διαλύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό πιάτων σε ένα φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 3-4 σταγόνες αμμωνία. Σφουγγίστε με νερό τοπικά το λεκέ.

Βρέξτε ένα απορροφητικό πανί με το καθαριστικό διάλυμα, στύψτε το ελαφρά και τοποθετείστε το πάνω στο λεκέ. Πιέστε νέο πανί κάθε πέντε λεπτά πάνω στο λεκέ. Ξεπλύνετε με νερό.

Δείτε ακόμα Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες μούχλας από τις κουρτίνες του μπάνιου

Φτιάξτε ένα δεύτερο καθαριστικό διάλυμα διαλύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό πιάτων σε ένα φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 3-4 σταγόνες λευκό ξύδι.

Βρέξτε ένα απορροφητικό πανί με το δεύτερο καθαριστικό διάλυμα, στύψτε το ελαφρά και τοποθετείστε το πάνω στο λεκέ. Πιέστε νέο πανί κάθε πέντε λεπτά πάνω στο λεκέ. Ξεπλύνετε με νερό.

Βρέξτε ένα άλλο απορροφητικό πανί με καθαρό οινόπνευμα, στύψτε το ελαφρά και πιέστε πάνω στο λεκέ για να τον απομακρύνετε. Επαναλάβατε τη διαδικασία μέχρι να φύγει τελείως χρησιμοποιώντας άλλο πανί κάθε φορά.

Δείτε ακόμα Απομακρύνετε τους σκληρούς λεκέδες νερού εύκολα και γρήγορα

Αν έχουν μείνει υπολείμματα, ρίξτε μερικές σταγόνες οξυζενέ Αφήστε για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα οξυζενέ εφαρμόστε πάνω στο λεκέ διάλυμα λευκού ξυδιού σε νερό σε αναλογία 1 μέρος ξύδι προς 2 μέρη νερό. Ξεπλύνετε ξανά με νερό.
Πλύνετε το ρούχο ως συνήθως.

Δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Πλήρης οδηγός

Σκουριά στα Ρούχα: Κατ’ αρχάς, η καλύτερη λύση είναι να πλύνετε το ρούχο σας με κάποιο ειδικό καθαριστικό προϊόν. Αν δεν έχετε προνοήσει για κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να δράσετε άμεσα! Πηγαίνετε στην κουζίνα σας και ακολουθήστε τα εξής βήματα: διαλύστε 1 κ.σ. μαγειρική σόδα (ή αλάτι εφόσον δεν έχετε) σε χυμό λεμονιού. Έπειτα, απλώστε το διάλυμα αυτό πάνω στο λεκέ από σκουριά για αφήστε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, τρίψτε καλά το ύφασμα και ξεβγάλετε με άφθονο νερό προτού το αφήσετε στον ήλιο για να στεγνώσει. Αν η σκουριά επιμείνει, δεν έχετε παρά να επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να την εξαφανίσετε τελείως από το ρούχο σας.

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close