Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ζέτα παρατάει τον Στρατή.

Γιατί βρε κοπέλα μου το κάνεις αυτό;;

Ο Χρήστος, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, πηγαίνει να βρει τον Στρατή και να τον προκαλέσει στο ίδιο του το μαγαζί..Εκείνος λυγίζει από τις αναμνήσεις του και η Ζέτα θυμώνει που δεν της ανοίγεται και αποφασίζει να φύγει για Αθήνα.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Η συμμαχία που θα καταστρέψει τον Στρατή

Αυτή-η-Νύχτα-Μένει-Ζέτα

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 5, 6

Η εμφάνιση του Χρήστου στο «’Ονειρο» μόνο καλά δεν προμηνύει. Αντίθετα όλα δείχνουν πως η νύχτα που ξεδιπλώνεται θα είναι γεμάτη τρέλα και γεγονότα καθοριστικά για τις ζωές όλων.

Πίσω στο σπίτι της Βρεττώς, εκεί όπου έχουν βρει καταφύγιο η Εύη και η Φωτεινή μετά το μεγάλο καβγά με τον πατέρα τους, κυκλοφορούν άλλα φαντάσματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του γιου του

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Οι τοίχοι του σπιτιού είναι «ποτισμένοι» από την παρουσία της Μαρίνας και τώρα, που οι κόρες της είναι εκεί, το παρελθόν ξυπνά και έρχεται να τις στοιχειώσει. Κι ο Μίλτος, με τη σειρά του, στοιχειώνεται από ένα μυαλό που διαρκώς τον σπρώχνει στο λάθος.

‘Έτσι και τώρα, μια απερισκεψία του τον οδηγεί στο σταθμό της χωροφυλακής και η ρήξη με τον πατέρα του είναι για άλλη μια φορά αναπόφευκτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Στο μεταξύ, στο μαγαζί, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα ξεσπάσει η καταιγίδα. Η συμπεριφορά του Στρατή, ο οποίος στέκεται αμήχανα μπροστά της, εξαγριώνει τη Ζέτα.

Μετά από όσα της είπε ο δικηγόρος, ψάχνει κάποιον για να πιαστεί και η Νίτσα απλώς δεν της είναι αρκετή. Στρέφεται στον Στρατή για παρηγοριά, αλλά εκείνος αποδεικνύεται «λίγος».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύζυγός του Αποστόλη

Ξεσπά επάνω του, αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό, που για άλλη μια φορά παρασύρθηκε σε μια ιστορία χωρίς νόημα. Όμως την ίδια στιγμή, ένας άλλος άντρας με καρφωμένα μάτια στην πίστα δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του.

Ο Στρατής είναι εκεί και δείχνει να τον περιμένει. Τότε ο Χρήστος τον προκαλεί σε μια μονομαχία, η οποία πιθανότατα δεν θα έχει επιστροφή. Ανάμεσα σε βουνά από σπασμένα πιάτα και μαδημένα λουλούδια, ο Στρατής δέχεται την πρόκληση και η νύχτα φτάνει στο αποκορύφωμα. Η κατάληξη θα είναι εκκωφαντική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Βλέποντας τη συντριβή του, η Ζέτα του ζητά να της ανοίξει επιτέλους την ψυχή του για να της πει όσα τον βαραίνουν. Όμως, ο Στρατής δεν είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ.

Εκείνη, πληγωμένη από τη στάση του, δεν θέλει να μπλέξει περισσότερο μαζί του. ‘Έτσι, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για Αθήνα, για να αντιμετωπίσει κατάματα τους φόβους, αλλά και το ίδιο της το μέλλον. Πίσω στο Αγρίνιο, βέβαια, η ζωή συνεχίζεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Ο Στέλιος κουβαλά σαν βάρος στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο, ενώ ο Σήφης ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να εξοφλήσει το χρέος του στον Φωστέρη.

Ο Φώτης θα τον βοηθήσει όπως μπορεί, όμως και πάλι τα λεφτά δεν είναι αρκετά και το ποσό δεν συμπληρώνεται. Στη νύχτα, τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό και η τιμωρία του θα είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε να έχει…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Όταν πια ξημερώνει, το «Όνειρο» μετράει κι αυτό τις πληγές του. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή το αφήνει ρημαγμένο στη σειρά του ALPHA, όπως και τους ίδιους. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας βγαίνει στο φως και ο άλλος βυθίζεται στο ατέλειωτο σκοτάδι…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close