Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97:  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια γη. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr 

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 88 στις  23/1/23

Επεισόδιο 88

Δευτέρα

Η Μυρτώ χάνει ξαφνικά το χειρόγραφό της και μαζί και την ευκαιρία να αποκαλύψει την Όλγα στους δημοσιογράφους. Ο Αντώνης, που ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ρένας, ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως δεν είναι εκείνη η νεκρή γυναίκα που βρέθηκε, αλλά αναστατώνεται όταν παίρνει κάποιες φωτογραφίες της που του δημιουργούν παράξενες υποψίες.

Στο μεταξύ, η διαμάχη μεταξύ Ελπίδας και Στέφανου όλο και κορυφώνεται με τον Κωστή να ρίχνει όλη την ευθύνη στη μητέρα του. Η Ελπίδα ζητά βοήθεια απ’ τον Ορέστη για την εξαφάνιση του Άρη κι εκείνος της ζητά να του βρει στοιχεία από το παρελθόν του.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Έτσι, μια παλιά φωτογραφία του Μιχάλη, θα βάλει σε νέες υποψίες την Ελπίδα για το οικογενειακό περιβάλλον του Άρη. Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται απρόσμενα μπροστά στον τραυματισμένο Άρη, η Μυρτώ θα δώσει στον Ορέστη στοιχεία απ’ τα παλιά, που μπορεί να αποδειχθούν ολέθρια για την Όλγα.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 89 στις  24/1/23

Επεισόδιο 89

Τρίτη

Ο Στέφανος βλέπει έκπληκτος ότι ο άνθρωπος, που τον καλεί ο κυνηγός για να περιθάλψει, είναι ο Άρης που δεν έχει τις αισθήσεις του. Ο Ορέστης κατηγορεί ανοιχτά την Όλγα για την απαγωγή του Νικόλα.

Αυτή το αρνείται και τα ρίχνει όλα στον Χρήστο, ενώ δεν αρνείται πως είχε σχέση με τον Πέτρο Γαλάνη. Η Χριστίνα προειδοποιεί τον Μιχάλη, πως αν δεν πει αυτός την αλήθεια για τον Άρη, στην Όλγα, θα το κάνει αυτή. Ο Μιχάλης της ζητάει χρόνο. Ωστόσο, η Όλγα τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και παραξενεύεται. Ο Αντώνης καταλαβαίνει πως η Ρένα έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Ελπίδα βλέπει μια φωτογραφία του Άρη με τον Μιχάλη και την υποτιθέμενη μητέρα του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… το εκμυστηρεύεται στην Όλγα που την ακούει σκεφτική, ενώ η επόμενη κίνηση της Ελπίδας είναι να δώσει τη φωτογραφία στον Ορέστη, ζητώντας του να μάθει ότι μπορεί για τη γυναίκα της φωτογραφίας που φέρεται να είναι η μητέρα του Άρη.

Μιχάλης και Μάνος ανησυχούν για τον Άρη που δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής. Ο Κωστής λέει στην Ελπίδα ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 90 στις  25/1/23

Επεισόδιο 90

Τετάρτη 

Ο Άρης επιστρέφει σπίτι, προς μεγάλη ανακούφιση του Μιχάλη και του Μάνου, αλλά η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο, εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο Ορέστης έχει πλέον στα χέρια του την ομολογία του Χρήστου κι ερευνά όλα τα στοιχεία κατά της Όλγας σχετικά με την υπόθεση Γαλάνη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι μια σκευωρία εναντίον της.

Παράλληλα, η Ελπίδα προσπαθεί να ανακαλύψει τη μητέρα του Άρη. Μια «συμμαχία» Όλγας – Ελπίδας καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, που βρίσκεται στα χέρια του Ορέστη, απειλώντας να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι : Πρωταγωνιστής φεύγει απο τη σειρά;

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Δείτε επίσης : Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος στήνει μια νέα παγίδα στην Όλγα, ελπίζοντας αυτή τη φορά να καταφέρει να την ξεσκεπάσει. Η Ρένα περνάει ώρες αγωνίας δίπλα στον Περικλή, σκαρφίζεται όμως ένα σχέδιο για να μπορέσει να γλυτώσει από την ομηρία της.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 91 στις  26/1/23

Επεισόδιο 91

Πέμπτη 

Η Όλγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας του Άρη και βάζει τον Γιώργο να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν του Άρη. Η Μυρτώ λέει στον Άρη πως έδωσε γραπτή μαρτυρία εναντίον της Όλγας στην αστυνομία, στον Διοικητή προσωπικά.

Ο Άρης ανησυχεί πως η Όλγα θα της κάνει κακό. Η Ρένα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του Περικλή. Ο Μιχάλης υποψιάζεται πως ο Ορέστης καλύπτει την Όλγα, αφού φαίνεται να μην κινεί διαδικασίες εναντίον της, μετά την ομολογία του Χρήστου Τσακίρη.

Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Στέφανο πως ο Άρης δεν ήταν στην Αθήνα. Γιώργος, Μιχάλης και Άρης καταστρώνουν σχέδιο για να πάψει η Όλγα να ψάχνει το παρελθόν του Άρη. Ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η ομολογία του δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αποφασίζει να μείνει.

Ο Μάνος συνεχίζει να ψάχνει μάρτυρες, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας στο δικαστήριο. Η Όλγα υποψιάζεται πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και το λέει στην Ελπίδα.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 92 στις  27/1/23

Επεισόδιο 92

Παρασκευή 

Ο Ορέστης δεν είναι σίγουρος πως η Όλγα είναι αθώα και προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες. Ο Άρης λέει για ακόμη μία φορά ψέματα στην Ελπίδα όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Η Όλγα θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο να φύγει από την Ελλάδα για να μην τον πιάσουν και ομολογήσει στον εισαγγελέα τα πάντα. Ο Μάνος βρίσκει μία γυναίκα που κακοποίησε κάποτε ο Ανδρέας Παππάς και προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει.

Ο Στέφανος και η Ελπίδα υπογράφουν το διαζύγιο συναινετικά. Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στον Θωμά ότι εκείνος σκότωσε τον Βλάσση. Ο Γιώργος έχει στα χέρια του μία λίστα με ασθενείς της Ρένας, την οποία πήρε από το νοσοκομείο και μέσα γράφει και το όνομα του Περικλή.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Τελικά, ο Γιώργος εντοπίζει το σπίτι του Περικλή αφού είναι σίγουρος πως αυτός κρατάει τη Ρένα. Ο Μιχάλης, θέλοντας να προστατεύσει το μυστικό του Άρη, λέει ψέματα στην Ελπίδα πως ο Άρης δεν είναι γιος του αλλά είναι παιδί της πρώην γυναίκας του που τον μεγάλωσε μόνος του.

Η Όλγα θα αρχίσει να ανησυχεί όταν ένα μέρος της ομολογίας του Χρήστου δημοσιευθεί στα τοπικά site και τότε θα ζητήσει από τον Ορέστη να κάνει παράνομα ένα τεστ dna στον Άρη για να μάθουν αν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 93 στις  30/1/23

Επεισόδιο 93

Δευτέρα

Η Όλγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ dna του Άρη, δίνοντάς του συγκριτικό υλικό του Στέφανου. Εκείνος αρνείται κι αυτό τους φέρνει ξανά σε σύγκρουση.

Ο Κωστής είναι αναστατωμένος με την αναχώρηση του Στέφανου κι η Ελπίδα προσπαθεί να τον ενθαρρύνει πως πάντα θα έχει δίπλα του τους γονείς του, ενώ η ομολογία του Χρήστου εναντίον της Όλγας, φέρνει νέα ταραχή σε όλους.

Η Όλγα κι ο Άρης υποκρίνονται μεταξύ τους ότι είναι ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλον, ενώ ο Μάνος βλέπει ίσως ένα φως στην υπόθεση της Νάντιας, με την πρόθεση της Χαράς να πει την αλήθεια.

Παράλληλα, η Ρόζα αναγνωρίζει τον Περικλή, ενώ η Ρένα θα καταφέρει να του ξεφύγει, τουλάχιστον για την ώρα. Ο Μιχάλης μαθαίνει για το τεστ dna και εμποδίζει τον Λουκά να προχωρήσει.

Κι όταν η Όλγα δει με τα μάτια της την ερωτική σχέση της Ελπίδας με τον Άρη, οργισμένη, δεν θα διστάσει να τον διώξει. Εκείνος όμως, δεν θα υπακούσει.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 94 στις  31/1/23

Επεισόδιο 94

Τρίτη

Ελπίδα και Όλγα συγκρούονται πολύ έντονα για τον Άρη, όταν η Ελπίδα μαθαίνει πως η μητέρα της θέλει να τον διώξει. Η Όλγα φροντίζει να της φυτέψει αμφιβολίες για τον Άρη.

Παράλληλα, ο Λουκάς προχωράει με τον έλεγχο DNA, παρά την παράκληση του Μιχάλη. Μόλις έχει το αποτέλεσμα, το στέλνει στον Ορέστη, που αμέσως ειδοποιεί την Όλγα.

Εν τω μεταξύ, ο Άρης, που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να φύγει και παρακαλεί τον Στέφανο να προσέχει τη Μυρτώ, όσο εκείνος θα λείπει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

 

Ο Γιώργος φτάνει πολύ κοντά στο να βρει τη Ρένα, αλλά τελευταία στιγμή τον αντιλαμβάνεται ο Περικλής και τον χτυπάει, αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Έχει προλάβει όμως να τοποθετήσει έναν κοριό ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τη Ρένα, οπλισμένος και έτοιμος για όλα αυτή τη φορά. Η υπόθεση της Νάντιας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, ενώ η ώρα της αλήθειας για Άρη και Όλγα φαίνεται πως έχει φτάσει.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 95 στις  1/2/23

Επεισόδιο 95

Τετάρτη 

Στον Άρη, φαίνεται ανεξήγητη η βεβαιότητα της Όλγας μετά το τεστ dna, ότι δεν είναι εκείνος ο Νικόλας. Η Όλγα του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη και του ζητά να την βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο.

Ο Κωστής είναι χαρούμενος με την προοπτική ότι θα έχει δικό του δωμάτιο στο καινούριο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος φιλοξενεί τη Μυρτώ στο σπίτι του και για ασφάλεια προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή. Είναι ευγενική, όμορφη και δείχνει η τέλεια επιλογή.

Ο Περικλής καταφέρνει ξανά να παραπλανήσει τον Γιώργο και συνεχίζει τα απειλητικά του μηνύματα προς τον Αντώνη, ενώ ο Θωμάς κι ο Γρηγόρης διαπιστώνουν με ανακούφιση ότι η Όλγα δεν έχει μάθει τελικά την αλήθεια για την ταυτότητα του Άρη κι αυτό εξαιτίας του Λουκά, που έδωσε επί τούτου στο εργαστήριο άλλο dna για σύγκριση.

Ο Μάνος είναι αισιόδοξος για την αθώωση της Νάντιας και της προτείνει να μείνουν μαζί, ενώ η Όλγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη. Αλλά κι ο Στέφανος αφήνεται σε μια νέα γνωριμία που θα τον εκπλήξει.

Η Ελπίδα κι ο Άρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρόλη την ανησυχία και την ενοχή του Άρη, αφού της κρύβει την αλήθεια, ενώ η Όλγα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 96 στις  2/2/23

Επεισόδιο 96

Πέμπτη 

Η Νάντια και ο Μάνος έχουν μετακομίσει στο καινούριο τους σπίτι και απολαμβάνουν τη συγκατοίκηση. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι στο χωριό έχει φτάσει η Εύα, μία κοπέλα που φαίνεται να ήταν παλιά ζευγάρι με τον Μάνο.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν τον Περικλή που κρατάει ακόμα τη Ρένα. Φτάνουν όμως πολύ αργά στο σπίτι που την έκρυβε, αφού ο Περικλής την έχει ήδη πάρει από εκεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 98 , 96 , 97

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Η Κατερίνα θα συναντήσει τυχαία τον Στέφανο σε ένα καφέ και τελικά θα περάσουν μαζί τη νύχτα στο σπίτι του. Ο Κωστής, πικραμένος από τον χωρισμό των γονιών του και την στάση της Ελπίδας, υπόσχεται στον Άρη ότι δεν πρόκειται να μπει ποτέ στο σπίτι του όσο αυτό περνάει από το χέρι του.

Η Ζωή έχει αρχίσει να κάνει πολλές ρωτήσεις που αφορούν το παρελθόν της Μυρτώς αλλά και της Όλγας και όλα δείχνουν πως κάτι κρύβει και δεν έχει έρθει στο χωριό μόνο για δουλειά.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 97 στις  3/2/23

Επεισόδιο 97

Παρασκευή 

Η σχέση του Άρη και της Ελπίδας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Κωστής βάζει εμπόδια στο να βρίσκεται η μητέρα του με τον Άρη. Ο Άρης καταστρώνει σχέδιο για να παγιδέψει την Όλγα ζητώντας από τον Χρήστο να τον βοηθήσει ως δόλωμα.

Η Ζωή δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία των κατοίκων της Άγριας Πλαγιάς, ενώ σκέφτεται να επικοινωνήσει με την Όλγα παρά τα όσα της έχουν πει ο Στέφανος και η Μυρτώ.

Ταυτόχρονα, εκμυστηρεύεται στον Στέφανο, πως αποφάσισε να πάει να μείνει μόνιμα στο χωριό. Γιώργος και Αντώνης εντοπίζουν τη Ρένα που έχει μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Μιχάλης ξαναγυρίζει στο Σώμα. Στο μεταξύ, ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Μάνου εμφανίζεται πάλι να αναστατώσει τη ζωή του.

Close