Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί.

Ξανά μαζί το υπερσιπ της καρδιάς μας <3

Η Άνω Ποριά τρέμει ένα νέο αιματοκύλισμα, καθώς Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες συγκεντρώνουν τα πρωτοπαλίκαρά τους στο χωριό. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεσπάσει.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος στέλνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, αγωνιώντας για την ασφάλεια του παιδιού. Οπλισμένη με θάρρος, εκείνη αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τον Παύλο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Του εξηγεί την αλήθεια για τη σχέση της με τον Αστέρη και προσπαθεί να τον πείσει να δώσει τόπο στην οργή. Η Μαρίνα απειλεί ευθέως τον Παύλο ότι θα έχει να κάνει μαζί της αν τολμήσει να πειράξει τον Αστέρη.

Με τις νέες εξελίξεις, ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Θα μείνει μαζί με την Αργυρώ, για να προστατεύσει την ίδια και το παιδί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Ο Παύλος μην μπορώντας να ανεχτεί της σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, αναλαμβάνει δράση. “Θα τον θάψω. Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί άλλο αυτό” λέει και απαγάγει τον Αστέρη με σκοπό να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Αφού δε χωρίζεις με την ανιψιά μου, ο θάνατος είναι μονόδρομος. Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέριατου λέει όσο κι αν ο Αστέρης του λέει πως αγαπάει αληθινά την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Ο Παύλος δεν ακούει τίποτα. Είναι αποφασισμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα. Τελικά θα βγάλει τον Αστέρη από τη μέση; Η θα γίνει η ανατροπή τελευταία στιγμή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close