Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή.

Στην ευχή στο καλό να η πόρτα, ως εδώ!!! ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Ο Γεράσιμος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ελισάβετ τα βάζει μαζί τους και προσπαθεί να τους απομακρύνει προκειμένου να την προστατέψει όμως δεν τα καταφέρνει. Πέφτουν πάνω της, την βομβαρδίζουν με ερωτήσεις ενώ ένας απ’ αυτούς την ακολουθεί μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει για να επισκεφτεί τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει τους δυο τους μαζί σε μια πολύ τρυφερή στιγμή που κυκλοφορεί μέσα στο διαδίκτυο και γίνεται vital. Τα πρώτα σχόλια πέφτουν βροχή και οι αναταράξεις φτάνουν γρήγορα και στο μοναστήρι που για άλλη μία φορά βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Η Κασσιανή φυσικά σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που στήνονται και εδώ περιμένοντας την Ελισάβετ να επιστρέψει. Πράγματι εκείνη γυρνά στη Μονή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και ευτυχώς ξεπερνά γρήγορα τον κίνδυνο. Καθώς αναρρώνει όμως βλέπει στη τηλεόραση το τι ακριβώς γίνεται με την Ελισάβετ και απελπίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη κόλαση και ψάχνει ένα τρόπο για να βγει γρηγορότερα από το νοσοκομείο και να τρέξει κοντά της.

Αυτό όμως μόνο νέα προβλήματα μπορεί να τις προκαλέσει καθώς η Ηγουμένη φροντίζει να της ξεκαθαρίσει τους όρους που είναι υποχρεωμένη να τηρήσει για να συνεχίσει να μένει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μπροστά σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μετά απ’ όσα έζησε με τον Πέτρο η Ελισάβετ αρχίζει να αναθεωρεί ριζικά κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένα για εκείνη.

Τώρα που το μοναστήρι πλήττεται για άλλη μια φορά η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να υποσκάψει κι άλλο τη θέση της Ηγουμένη όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία της την κάνει να χάσει κάθε έλεγχο και ο μητροπολίτης βλέποντας την να παρεκτρέπεται της προτείνει να απομακρυνθεί με τη θέλησή της από την Μονή και να αναλάβει την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Η Κασσιανή λυσσάει και αρνείται να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφού έχει γίνει σκοπός της ζωής της να ξεσκεπάσει την Ηγουμένη και να την εξοντώσει. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close