Άγριες Μέλισσες: O Δούκας κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του Μιλτιάδη και λυγίζει

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δούκας κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του Μιλτιάδη και λυγίζει. 

Αχ βρε Δούκα. Από όλη την σειρά ήσουν σίγουρα ο πιο πολύπλοκος χαρακτήρας. Μόνο σε εμάς θα λείψουν οι ερμηνείες του ρε παιδιά;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα

Η Αγορίτσα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Δούκα και την Μυρσίνη. Ο Δούκας εκτός από τα παιδιά του και την ενωμένη οικογένεια που μέχρι και πριν λίγο καιρό κατάφερνε να είχε, τώρα χάνει και την δεύτερη μάνα του, την Αγορίτσα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ακύλας δραπετεύει και όλο το Διαφάνι πανικοβάλλεται. Ο Δούκας, προσπαθώντας να βρει την εξιλέωση για τα αδικήματα και τα εγκλήματα του παρελθόντος αποφασίζει να βοηθήσει το Διαφάνι μαζί με τον Ζάχο και τον Πέτρο.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Μελέτη και της Πηνελόπης

Ξέρει – όπως και το Διαφάνι, το ξέρει μαζί του – πως στην μάχη με τον Ακύλα, θα πρέπει ο Ακύλας να έχει να αντιμετωπίσει ισχυρούς άντρες του χωριού. Όλοι οι κάτοικοι είναι οπλισμένοι και περιμένουν με αγωνία το χτύπημα του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Ντούνιας

Ο Ακύλας, εξαγριωμένος έχει κρυφτεί στα βουνά και στο πλευρό του έχει τους λιγοστούς συντρόφους που του έχουν απομείνει από την εγκληματική του οργάνωση. Θέλει να πάρει εκδίκηση και δεν αργεί να ξαμοληθεί στους δρόμους ψάχνοντας αρχικά τον Δούκα και την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Στο μεταξύ ο Δούκας πηγαίνει να βρει την Ελένη. Και οι δύο χαρακτήρες της σειράς έχουν ισχυρή γνώμη και είναι άκρως δυναμικοί. Δεν αργεί λοιπόν η συζήτησή τους να μετατραπεί σε καυγά. Η Ελένη από την ένταση και τα νεύρα, γεννάει. Σπάνε τα νερά την ίδια στιγμή που ο Ακύλας τους πλησιάζει επικίνδυνα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει στην αγκαλιά του την Ελένη και την κρύβει σε μία αποθήκη με σκοπό να την βοηθήσει στην γέννα και να μην τους βρει ο Ακύλας. Η Ελένη με την βοήθεια του Δούκα καταφέρνει να γεννήσει κάτω από μεγάλη σιωπή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν ότι η Δρόσω είναι έγκυος

Ο Δούκας με συγκίνηση παίρνει το εγγόνι του Μιλτιάδη στα χέρια του και δακρυσμένος κοιτάζει τον ουρανό ζητώντας με αυτόν τον τρόπο συγχώρεση από τον αδερφό του. Εκείνη την στιγμή ο Ακύλας από ένα κλάμα του βρέφους τους εντοπίζει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος λυτρώνει Ελένη και Λάμπρο

Ο Δούκας με τον Ακύλα δίνουν μάχη σώμα με σώμα έτσι ώστε ο Ακύλας να μην βρει την Ελένη. Ο Δούκας θυσιάζεται για την Ελένη και το εγγόνι του αδερφού του. Ο Ακύλας αποφασισμένος να βγάλει και την Ελένη από την μέση, μπαίνει μέσα στην αποθήκη. Όταν την βλέπει να θηλάζει το μωρό της, δείχνει οίκτο και υποχωρεί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close