Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Ρένα θεωρεί πως είναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα.

Η τηλεοπτική Ρένα από τις Άγριες Μέλισσες μας μιλάει για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Η Μελίνα Λεφαντζή, η ηθοποιός που υποδύεται κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην καθημερινή σειρά, μας εξομολογείται στον περιοδικό my TV τι απολαμβάνει σε αυτή την συνεργασία, ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή αλλά και πιο θα ήθελε εκείνη να είναι το τέλος της ηρωίδας της.

Αχ Ρένα μου… Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι… Την Ασημίνα δεν την πιάνεις πουθενά!

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα-Νικήτας

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Spoilers για το τέλος της σειράς

Μίλησέ μου για τη Ρένα και το χαρακτήρα της.

Η Ρένα μας συστήθηκε ως ένα κορίτσι από εύπορη οικογένεια που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι μία κοπέλα η οποία έχει γνωρίσεις και αντιλαμβάνεται όσα γίνονται, δεν είναι αφελής. Επίσης έχει την αυτοπεποίθηση που έχει μία νεαρή κοπέλα που ξέρει και πώς μπορεί να έχει όλο τον κόσμο. Και νομίζω πως ήταν και ο λόγος που επικεντρώθηκε στο Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος δεν ήταν κλασικός άντρας που θα έδινε όσα χρειάζοταν και θα της παραδινόταν αμέσως. Αντιθέτως! Κατέληξε, όμως, να τον ερωτευτεί και βρέθηκε αντιμέτωπη με μία κατάσταση που δεν είχε φανταστεί. Αν μπούμε στη θέση, της καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που μαθαίνει η Ρένα.

Ενώ δείχνει ανασφάλεια στην κόντρα της με την Ασημίνα και τη Δρόσω, η Ρένα ως ένα ερωτευμένο κορίτσι προσπαθεί να πάρει την επιβεβαίωση του Νικηφόρου. Και έτσι παίρνει το θάρρος για να πει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον έχει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Φορτώνουν στο Θανασάκη το φόνο του Ορφανίδη

Έχει στοιχεία δικά σου η Ρένα;

Ενώ στην αρχή θεωρούσα πως είχα κοινά στοιχεία, όσο περνάει ο καιρός νιώθω πως δεν έχουμε κοινά στο χαρακτήρα μας. Το ωραίο είναι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να μπαίνεις στα παπούτσια κάποιου άλλου και να βρίσκεις τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσεις τα δικά σου συναισθήματα.

Έχουμε παρακολουθήσει πως η Ρένα έχει ανοίξει πόλεμο τόσο με τη Δρόσω όσο και με την Ασημίνα. Θα δούμε στη συνέχεια να συγκρούονται ξανά;

H Ρένα τον θεωρεί εαυτό της πολύ ανώτερο από τις άλλες δύο γυναίκες και συγκρούεται με αυτή τη σιγουριά. Θα συνεχίσει να συγκρούεται μαζί τους, γιατί οι καταστάσεις δεν είναι εύκολες.

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αιμιλία  Ζωή τάσσονται κατά του Ακύλα αλλά τους προδίδει ο Λευτέρης

Αντίθετα, έχει δημιουργήσει μία καλή σχέση με τη Μυρσίνη. Θα συνεχίσει να συμμαχήσει μαζί της;

Ναι, το πιστεύω πως θα συνεχίσουν. Είναι και οι δύο παθιασμένες με τον Νικηφόρο και θέλουν να συνεχίσει τη ζωή του και να απομακρυνθεί από τις Σταμίρη.

Και γι’ αυτό πιστεύω πως η φιλία των δύο γυναικών μεγάλη ειλικρίνεια. Η Ρένα θέλει να κρατήσει ωραίες σχέσεις με τη Μυρσίνη, επειδή είναι η μητέρα του Νικηφόρου και γιατί έχει επηρεαστεί από εκείνη. Η Μυρσίνη είναι μία γυναίκα που εντυπωσίασε τη Ρένα. Επίσης βρίσκει και ένα σύμμαχο στο πρόσωπο της.

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Θα καταφέρει να κάνει το Σέργιο να τη συμπαθήσει;

Δεν ξέρουμε… Κανένα παιδί δεν θα δεχόταν εύκολα μία γυναίκα στη ζωή του πατέρα του, ειδικά όταν αγαπάει τόσο τη μητέρα του και έχει μνήμες από την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον πατέρα του. Οπότε ο Σέργιος δεν είναι ότι δεν συμπαθεί τη Ρένα, απλά δεν ήθελε τους γονείς του μαζί.

Θα δούμε τη Ρένα να είναι πιο επιθετική;

Η Ρενα είναι ένα κορίτσι ερωτευμένο. Ίσως και να έκανε κάτι για να προστατεύσει το μελλοντική της ευτυχία, αλλά δεν θα έφτανε στα άκρα.

 

Θα πει στον Σεργιο την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα;

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα-Ασημίνα-Νικηφόρος-Μικρός-Σέργιος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Δεν νομίζω πως θα έφτανε σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο. Ό’τι και να συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη, τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, ο Σέργιος δεν φταίει. Το καταλαβαίνει και εκείνη. Και ξέρει πως, αν το κάνει, θα χάσει και τον Νικηφόρο.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση με τον Νικηφόρο; Θα τους δούμε να παντρεύονται;

Δεν ξέρω θα φτάσουν ως εκεί. Προς το παρόν, πορεύονται μαζί και αρραβωνιασμένοι. Και θα είναι και για μένα μία έκπληξη το πού θα καταλήξει όλο αυτό.

Ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος της ηρωίδας σου;

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα-Μυρσίνη-Νικηφόρος-Μικρός-Σέργιος

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Δάκη με Κωνσταντή

Πιστεύω πως θα είναι ωραίο να υπάρξει μία κάθαρση. Οπότε δεν πιστεύω πως η Ρένα θα κατέληγε με τον Νικηφόρο, αν και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Είναι δυναμική αλλά έχει ευαίσθητο χαρακτήρα, γι’ αυτό ήθελα να φύγει περήφανη με ψηλά το κεφάλι από όλη αυτή την ιστορία. Δεν θα ήθελα να φύγει αλώβητη, αλλά να μην έχει τραγικό τέλος.

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Ρένας στην ταινία Δάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί η Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται, σε νέα ώρα, στις 22:30 από Δευτέρα έως και Πέμπτη στον ΑΝΤ1, με επεισόδια που θα καθηλώσουν…

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου – Επεισόδιο 77

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία έρχεται κοντά με τον νομάρχη

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουν ακόμα έναν άσχημο καυγά, κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης. Η Ουρανία δέχεται άλλη μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Τρίτη 8 Μαρτίου – Επεισόδιο 78

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Μυρσίνη. Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές, αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο παπά-Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του και να γνωριστεί με τον παπά-Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη.

Τετάρτη 9 Μαρτίου – Επεισόδιο 79

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους, αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην «Πανδώρα» για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Πέμπτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 80

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Δάκη με Κωνσταντή

Ο ιερέας του νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Παράλληλα, ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη. Η Ελένη, πιστεύοντας πως ο Ντούνιας έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως έιναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος; Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας. Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον Συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου, εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Ζωή θα βρει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ, μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close