Άγριές Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει την δολοφονία του Ζάχου

Άγριές Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε Πως ο Ακύλας ετοιμάζει την δολοφονία του Ζάχου. 

ΑΚΥΛΑ κάτσε καλά στα αυγά σου ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Ο Ακύλας σχεδιάζει τη δολοφονία του Ζάχου.

Άγριές-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Mέλισσες: Οι σκέψεις της Δρόσως για τον γάμο με τον Κωνσταντή

Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό, ο οποίος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του.

Άγριές-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: 3 πρωταγωνιστές θα έχουν φύγει πριν το φινάλε

Και μπορεί το σχέδιο να πέτυχε και να έχει στα χέρια του τον πολυπόθητο φάκελο, αλλά η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά εκείνος μαζί με τον Λάμπρο και τον Ζάχο θα βρεθούν σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Άγριές-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες

Οι δύο άντρες μετά από αυτό επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Ενας καβγάς ανάμεσα στον Ξανθό και τον Ντούνια στρέφει τον πρώτο να συνεργαστεί ξανά με τον Ακύλα, ο οποίος του υπόσχεται πως θα του φέρει νεκρό τον Ζάχο, αρκεί να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Σύμφωνα με το περιοδικό tv24, την ίδια ώρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close