Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μπάμπης βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο από τον Ακύλα. 

Ας βρεθεί ένας άνθρωπος να του κάνει την μούρη κρέας του Ακύλα να ησυχάσουμε!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες με την Ζωή και την Κορίνα επιτέλους να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια η Κορίνα θαύμαζε τον Ακύλα και πίστευε ό,τι της έλεγε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ακολουθούσε όλες του τις αποφάσεις στα τυφλά, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα δικά της θέλω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τρία φρικτά εμπόδια

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-

Μάλιστα τον Ακύλα τον είχε πιο πάνω από όλους στην οικογένεια και δεν δίσταζε να παίρνει το μέρος του. Όμως η απόφαση του Μελέτη να χωρίσει την Κορίνα ανατρέπει τα γεγονότα. Η Ζωή γνωρίζει ότι ο Ακύλας δεν θα επιτρέψει να ολοκληρωθεί ποτέ αυτός ο χωρισμός διότι τον συμφέρει να μένει στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Παράλληλα η Κορίνα όντας απελπισμένη παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί στην μητέρα της, Ζωή, την αγάπη της για τον Μπάμπη. Άλλωστε η Ζωή αναρωτιόταν τι έκανε η κόρη της τα βράδια και τα παράνομα ραντεβού του ζευγαριού γίνονται μέχρι και σήμερα.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Μπάμπης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Η Ζωή τρομοκρατείται ακόμη περισσότερο και προειδοποιεί την Κορίνα ότι αν ο Ακύλας μάθει γι’ αυτήν την σχέση δεν θα διστάσει να σκοτώσει τον Μπάμπη με τα ίδια του τα χέρια. Η Κορίνα θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Ζωή για να σώσει τον Μπάμπη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Ζωή-

Άλλωστε η νεαρή κοπέλα έχει αληθινά συναισθήματα για τον Μπάμπη ενώ όσα πίστευε για τον πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια καταρρέουν. Πλέον δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν παρά μόνο στον Μπάμπη και βλέπει επιτέλους στα μάτια της μητέρας της μία σύμμαχο. Θα καταφέρουν να μπουν εμπόδιο στα σχέδια του Ακύλα; Αναμένουμε για την συνέχεια.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close