Άγριες Μέλισσες: Το τελευταίο πράγμα που θα δει η Μυρσίνη πριν κλείσει για πάντα τα μάτια της

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως θα είναι μπροστά ο Νικηφόρος μπροστά στο θάνατο της Μυρσίνης

Και αν συμβεί αυτό θα είναι όντως μια συγκλονιστική σκηνή

 

 

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη σε μία τελική αναμέτρηση με την Μυρσίνη

Η Μυρσίνη στα τελευταία επεισόδια θα έχει σκληρό τέλος όπως ακριβώς σκληρή ήταν και η στάση της όλα αυτά τα χρόνια. Μετά τις αποκαλύψεις πως ο γιος της Σέργιος ήταν βιαστής η Μυρσίνη χάνει το μυαλό της. Ο χαμός του Δούκα έρχεται να την αποτελειώσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Η Μυρσίνη παθαίνει τρία εγκεφαλικά και δεν είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσει μόνη της τον εαυτό της. Κλείνεται στον εαυτό της, δεν τρώει και δεν θέλει να δει κανέναν. Ακόμη και ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το ευτυχισμένο τέλος

Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την μητέρα τους. Η Μυρσίνη ξέρει πλέον τα λάθη της όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τα διορθώσει. Ο μόνος άνθρωπος που της απέμεινε, είναι η Αγορίτσα, που μπορεί να είχαν κόντρα όμως την αγαπούσε πραγματικά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Η Μυρσίνη λίγο πριν πεθάνει, ξεκινάει να βλέπει οράματα. Βλέπει τον Δούκα, τα παιδιά της όλα μαζί να τρώνε σαν οικογένεια και γενικότερα, αναπολεί τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος που είχαν κύρος και ήταν ενωμένοι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση λίγο πριν το φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα

Λίγο πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα η Μυρσίνη θα δει τον Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα. Με αυτόν τον τρόπο θα φύγει από την ζωή. Με τον μοναδικό άντρα, που αγάπησε ποτέ στην ζωή της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Αυτό το φινάλε έχει βγει μέχρι τώρα. Ομως, η Κατερίνα Διδασκάλου με μια ανάρτηση της στο Istagram παρέα με τον Νικηφόρο που γράφει χαρακτηριστικά Τρία, δύο, ένα… ΚΑΘΑΡΣΙΣ. Τελευταία ever σκηνή για τη Μυρσίνη. Με τον αγαπημένο @anastasis.roilos Μας παραπέμπει πως ίσως στο τέλος της Μυρσίνης είναι μπροστά και ο Νικηφόρος . Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή, καθώς όταν ξεκίνησε η σειρά, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη, είχαν την καλύτερη σχέση από όλα τα αδέρφια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close