Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη σε μία τελική αναμέτρηση με την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε την Ελένη σε μία τελική αναμέτρηση με την Μυρσίνη. 

Λενιώ μου…θα ερχόταν αυτή η στιγμή, διότι το καλό πάντα νικά στο τέλος <3

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς πολλές θα είναι οι εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα τελευταία επεισόδια το cast της σειράς ταξιδεύει μέχρι την Θήβα. Στα τελευταία επεισόδια λοιπόν της σειράς, θα δούμε την Μυρσίνη πολύ αλλαγμένη απέναντι στις αδερφές Σταμίρη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση λίγο πριν το φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Μετά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας ότι ο Σέργιος είχε βιάσει ακόμη μία κοπέλα από το διπλανό χωριό και μάλιστα την είχε αφήσει έγκυο και μετά τα σταράτα λόγια της Δρόσως για τον Σέργιο, η Μυρσίνη έχει χάσει τα λογικά της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τελευταία επεισόδια

Πλέον ξέρει ότι οι αδερφές Σταμίρη δεν σκότωσαν τον γιο της επειδή απλά τον μισούσαν ή ήθελαν να καταστρέψουν τους Σεβαστούς. Τον σκότωσαν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Η Μυρσίνη είναι πλέον μετανιωμένη για όλα αυτά τα κακά που προκάλεσε τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Μία συνάντηση ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια με την Μυρσίνη να ζητάει συγγνώμη τόσο με τα λόγια όσο και με την στάση της. Η Ελένη, σίγουρα δεν ξεχνάει αλλά όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία ή τουλάχιστον μία συγχώρεση σύμφωνα με την ίδια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Στο μεταξύ ο Δούκας, πλησιάζει την Ελένη στα χωράφια της για να κάνουν μία τελική κουβέντα που γρήγορα καταλήγει σε καυγά. Από την ένταση σπάνε τα νερά της Ελένης την ίδια στιγμή που ο Ακύλας πλησιάζει στο σημείο για να τους σκοτώσει.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Ο Δούκας κρύβει την Ελένη σε μία αποθήκη και την βοηθάει να γεννήσει κάτω από άκρα του τάφου σιωπή. Όταν ο Δούκας βλέπει την Ελένη να κρατά στα χέρια της το εγγόνι του αδικοχαμένου αδερφού του, Μιλτιάδη, συγκινείται.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Αποφασίζει να θυσιαστεί στον Ακύλα έτσι ώστε να γλιτώσει την Ελένη και το παιδί. Τελικά, ο Δούκας χάνει την ζωή του από τον Ακύλα και ο Ακύλας από ένα κλάμα του παιδιού δεν αργεί να εντοπίσει και την Ελένη με το βρέφος. Όμως βλέποντας το παιδί να θηλάζει, μία ανθρώπινη πλευρά του βγαίνει στην επιφάνεια και τους χαρίζει την ζωή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Όταν η Μυρσίνη βλέπει το άψυχο σώμα του άντρα της, χάνει τα μυαλά της. Πέφτει σε βαριά κατάθλιψη, κλείνεται στον εαυτό της και το μόνο που της έχει απομείνει είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος και τα οράματα του Δούκα μέσα στο σπίτι, μέχρι που χάνει και αυτή την ζωή της, μόνη της.

Άγριες Μέλισσες-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Τέλος, ο Ακύλας έχει απαγάγει την Αιμιλία για να πείσει την Ζωή να του δώσει τα χρήματα που του έχουν κρύψει. Η Ζωή αναγκάζεται να υποκύψει στους εκβιασμούς του για να σώσει την ζωή της αδερφής της και οι ερμηνείες της Αιμιλίας είναι συγκλονιστικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close