Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Μελέτη να αποδίδει δικαιοσύνη.

Ωχ όταν ακούω Μελέτης και δικαιοσύνη κάτι με πιάνει…Για να δούμε

Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα στο Διαφάνι και πέσουν τίτλοι τέλους, ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλά για τις Άγριες Μέλισσες και την εμπειρία που έζησε τα τρία αυτά χρόνια που πρωταγωνίστησαν στις οθόνες μας. Ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και έδωσε spoiler για την σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Μέσα στο άσχημο κλίμα, μετά την δολοφονία του Θανάση, ο γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή έφερε χαρά στο Διαφάνι;

Κάθε γάμος και αρχή είναι χαρά και ειδικά στην επαρχία που δεν υπάρχει τηλεόραση, κι αυτά είναι γεγονότα πρώτης γραμμής, συνυφασμένα με την ζωή.

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το ευτυχισμένο τέλος

Και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι που έχει περάσει τόσα πολλά. Έφερε μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, κι ήταν κάτι που το ήθελε και ο κόσμος.

Τελικά, ο Μελέτης, που ήταν και ο άνθρωπος που έφερε τον Ακύλα στο Διαφάνι, είναι αυτός που τον βγάζει και από τη μέση…

Είναι ο άνθρωπος που αποδίδει τη δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν ήταν αυτός που έφερε τον Ακύλα, αλλά η έλλειψη αγάπης που είχε ο Μελέτης.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Θεωρώ ότι το τι θα γίνουμε εξαρτάται από το ποσοστό αγάπης που έχουμε δεχτεί. Ο Μελέτης σε όλη του τη ζωή ζητούσε πατέρα, οικογένεια, κάπου να ανήκει και όλη του η παρουσία ήταν μία κραυγή για μια αγκαλιά.

Το ότι σκοτώνει τον Ακύλα και ζήτα συγνώμη τον εξιλεώνει κατά κάποιο τρόπο στα μάτια όλων;

Η δολοφονία είναι δολοφονία. Δεν υπάρχει εξιλέωση όταν έχεις κάνει κάτι τέτοιο. Είναι μία εξομολόγηση αυτή η συγνώμη, παίρνει πάνω του όλα αυτά που έχουν συμβεί. Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις, ούτε να συγχωρέσεις έναν άνθρωπο που έχει κάνει φόνους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση λίγο πριν το φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα

Δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω, ζεις με το βάρος των επιλογών σου, όμως έχεις το δικαίωμα να μετανοήσεις και να ζητήσεις να συγχωρέσουν, όσο μπορεί ο καθένας.

Πιστεύετε ότι ο Δούκας φεύγει από τη ζωή μετανιωμένος;

Διαλύθηκε η οικογένεια του, χάθηκε η περιουσία του, χάθηκαν όλα. Κατάλαβε ότι όσα και να φτιάξεις δεν τα παίρνεις μαζί σου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα πολλά.

Άλλο ένα πρόσωπο που αλλάζει την τελευταία στιγμή είναι ο Ντούνιας, που εναντιώνεται στον Ακύλα και βοηθάει την Αιμιλία.

Μέσα μας υπάρχει το φως και το σκοτάδι, το θέμα είναι τι αφήνουμε να κερδίσει. Ο Ντούνιας έχει μια μεγάλη πληγή μέσα του. Καταλαβαίνει τι σημαίνει να έχεις ανάγκη, γιατί έχει ένα τυφλό παιδί, το οποίο κάποια στιγμή αύριο θα ζητήσει βοήθεια.

Άγριες-Μέλισσες-Ντούνιας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τελευταία επεισόδια

Ειδικά εκείνα τα χρόνια, δε λέω για σήμερα, που τα πράγματα πλέον θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν αλλάξει. Νομίζω ότι οι συγγραφείς μας έχουν αυτή τη μαεστρία να μας κάνουν να μισήσουμε και να αγαπήσουμε ταυτόχρονα τους κακούς που έχουμε σε κάθε σεζόν.

Ο Παναγιώτης ανακοινώνει ότι θα φύγει, θα προσπαθήσει ο Προκόπης να του αλλάξει γνώμη;

Βέβαια είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει, το μοναδικό του στήριγμα. Γι’ αυτό προσπάθησε τόσο έντονα να του τα φτιάξει με τη Βιολέτα. Θέλει πολύ ο ξάδερφος του να είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος και κοντά του.

Ο Προκόπης που υποδυθήκατε εσείς πέρασε πολλά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που κράτησε η σειρά.

Ναι, ένας ήσυχος άνθρωπος που ήταν, ξαφνικά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Στο πρώτο κύκλο ήταν απλά χαρούμενος κουρέας, ο οποίος είχε κάποιες πεποιθήσεις, στο δεύτερο συνειδητοποιεί ότι αυτές οι πεποιθήσεις του έχουν κάποιες υποχρεώσεις και στον τρίτο κατάλαβε ότι πρέπει να πληρώσει το τίμημα αυτών των επιλογών.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Γυρνώντας στο χωριό, μετά τη Λέρο, είναι ένας άλλος άνθρωπος, έχει πια άλλη αποστολή. Όπως όλοι οι ήρωες μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, έχουν δει τα μάτια του πάρα πολύ σκοτάδι, η αθωότητα έχει χαθεί και καταλαβαίνει ότι πλέον μόνο με αγκώνες και μάχες μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πως τον βρίσκει το φινάλε;

Με τους δικαιωμένους και μέσα του βαθιά πιστεύει ότι όλος αυτός ο αγώνας άξιζε τελικά. Όταν έχεις χάσει συντρόφους, όταν έχεις δει βασανιστήρια, ανθρώπους να πεθαίνουν ξαφνικά και να θάβονται σε χωράφια, δεν μπορεί αυτό να σε αφήσει αδιάφορο, ούτε να μην σε αλλάξει. Πόσο μάλλον ο Προκόπης που είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Τελικά, θα επέλθει η κάθαρση για όλους τους ήρωες;

Νομίζω πως ναι, το ζητούσε ο κόσμος και το θέλαμε κι εμείς. Έχουν γίνει πάρα πολλά σε αυτά τα τρία χρόνια που θα έμενε μία πίκρα αν δεν υπήρχε δικαιοσύνη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Στην ζωή βέβαια δεν δικαιωνόμαστε πάντα, αλλά στην τέχνη είναι καλό να υπάρχει κι ένα παράθυρο, μία ελπίδα.

Πως νιώθετε που τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι;

Καθόλου καλά, θα ήθελα αν γινόταν να πάρω σύνταξη από τις Άγριες Μέλισσες. Σαφώς θα γίνουν καινούργιες σειρές, μεγάλες επιτυχίες και πρέπει να γίνουν, αλλά αυτό που ζήσαμε στη συγκεκριμένη δουλειά θεωρώ ότι είναι μοναδικό. Στην πορεία ενός καλλιτέχνη μία ή δύο φορές μαξίμουμ μπορεί να τύχει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Το να έχεις αυτό το εξαιρετικό σενάριο γιατί το σενάριο είναι πάνω απο’ όλα, με αυτούς τους σκηνοθέτες, με αυτόν τον υπέροχο θίασο, το συνεργείο και όλους όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, δεν είναι εύκολο να σου συμβεί. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην καταθέσει το 100% του εαυτού του. Θεωρώ ότι αυτό εντόπισαν και οι θεατές και μας αγάπησαν τόσο πολύ.

Τι σηματοδότησαν οι Άγριες Μέλισσες για σας και τι για την ελληνική τηλεόραση;

Εμένα με έκαναν να αγαπήσω ξανά τη δουλειά μου. Ξέρετε, πολλές φορές περνούν τα χρόνια, έρχεται μία ρουτίνα και ξαφνικά βρίσκεσαι σε κάτι που σε κάνει να ξεκινήσεις από την αρχή. Εγώ ξαναγεννήθηκα μέσα από αυτό. Η σειρά από μόνη της νομίζω ότι είναι ορόσημο, άλλαξε την ελληνική μυθοπλασία σε όλα τα επίπεδα. Κατ’ αρχάς άλλαξε τη σκέψη που είχε ο κόσμος για την τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Ήταν επίσης ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στον κόσμο των καναλιών πόσο ανάγκη έχουν οι τηλεθεατές να ακούσουν ιστορίες, να πάψουν να αγοράζουν από έξω χαζά φορμάτ. Οι Μέλισσες, μύριζαν Ελλάδα, αυτο εκτίμησε ο κόσμος. Νομίζω, λοιπόν, ότι ανοίγει μία πόρτα και τοποθετεί τον πήχη πάρα πολύ ψηλά.

Το επόμενο τηλεοπτικό σας βήμα το έχετε προγραμματίσει;

Ακόμα όχι, ξέρω τι δεν θέλω να κάνω. Θα πρέπει την εμπιστοσύνη και την πίστη που μας έδειξαν τηλεθεατές να την γυρίσουμε πίσω. Δώδεκα χρόνια έλεγα όχι πολύ εύκολα, αλλά ήμουν νέος.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποδίδει δικαιοσύνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Τώρα μεγαλώνω κι είναι δύσκολο να το λες, αλλά μέχρι στιγμής πάω καλά. Μέχρι να έρθει αυτό που θεωρώ ότι είναι σωστό να κάνω, δεν θα κάνω τίποτα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close