Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε μία συνάντηση λίγο πριν το φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα. 

Αχ ρε Ελένη…μετά από 3 χρόνια δικαιώνεσαι όπως θα έπρεπε σιγά, σιγά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τελευταία επεισόδια

Η Ελένη λίγο πριν το φινάλε της σειράς ξεκινά να δικαιώνεται επιτέλους. Με τον Λάμπρο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Ασημίνα είναι ερωτευμένη και μαζί με τον μόνο άντρα που αγάπησε, όπως επίσης και η Δρόσω ενώ πλέον οι περισσότεροι Σεβαστοί είναι με το μέρος της και όχι εναντίον της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Κι ενώ τα πράγματα στην ζωή της Ελένης πάνε από το καλό στο καλύτερο, η Μυρσίνη νιώθει εγκλωβισμένη σε βούρκο, από την στιγμή που έμαθε ότι την αλήθεια για τον Σέργιο. Όχι μόνο ο γιος της πήγε να βιάσει την Δρόσω, αλλά βίασε και μία κοπέλα από το διπλανό χωριό αφήνοντάς την έγκυο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Ο γιος της ήταν βιαστής και οι Σταμίραινες τον σκότωσαν για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.  Η Μυρσίνη, δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Σίγουρα δεν ήταν καλή μάνα, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο ψηλά είχε τα παιδιά της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Μαθαίνοντας λοιπόν πως ο πρωτότοκος γιος της, το καμάρια της, που όλα αυτά τα χρόνια για την δικαίωσή του πέθαναν άνθρωποι και καταστράφηκαν οικογένειες, ήταν βιαστής, ήταν ο θύτης και όχι το θύμα, δεν μπορεί να αντέξει τις τύψεις της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Αποφασίζει λοιπόν να συναντήσει από κοντά την Ελένη και να της ζητήσει συγγνώμη. Όταν η Ελένη την βλέπει στην πόρτα του σπιτιού της ξαφνιάζεται, όμως όταν η Μυρσίνη ξεκινά να απολογείται με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη την ακούει με προσοχή.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα0

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς Ελένη και Μυρσίνη θα κάνουν μία κουβέντα από καρδιάς, με την Ελένη να νιώθει πιο δικαιωμένη από ποτέ και την Μυρσίνη να είναι βαθιά μετανιωμένη για τα λάθη της. Μία συγκινητική σκηνή που η παραγωγή επίτηδες δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν πολλά spoilers. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close