Άγριες μέλισσες: Όλα τα spoiler για το τέλος

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για ακόμη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες με τα ανατρεπτικά γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο, με την Μελίνα Τσαμπάνη να γράφει το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου  της αγαπημένης μας σειράς.

Το μεγάλο όνειρο της Ελένης έγινε πραγματικότητα και φυσικά δεν είναι άλλο από το να παντρευτεί τον μεγάλο της έρ@τα τον Λάμπρο. Τώρα μπορεί να ζήσει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της αφού έχει κλείσει και τον Βόσκαρη  στην φυλακή. Το μόνο που απομένει τώρα για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού είναι ένα παιδί, το οποίο της το είχαν στερήσει στην φυλακή αφού είχε υποβληθεί σε άμβλωση στο παιδι του Βόσκαρη μετά τον βι@σμο της από τον ίδιο. Το γεγονός ότι είναι σε περασμένη ηλικία για να τεκνοποιήσει την αγχώνει. Η Λενιώ θέλει να γίνει μητέρα, άραγε θα τα καταφέρει;

Άγριες μέλισσες: Όλα τα spoiler για το τέλος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Η Ελένη ξεκινά προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί με τις  αποτυχίες να αποδέχονται η μια την άλλη. Οπότε δεν να χάνει άλλο χρόνο και απευ­θύνεται στη Ρίζω, λέγοντας της  της να την εξετάσει. «Πρέπει να με εξετάσεις για να δεις αν η έκτρω­ση μου άφησε κάποιο κουσού­ρι», λέει στη Ρίζω και εκείνη  προσπαθεί να την ηρεμήσει . Η Ρίζω την εξετάζει και της λέει  ότι  είναι υγιέ­στατη και αυτό την χαροποιεί . Η Ελένη ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της Ρίζως και σύντομα το όνειρο της πραγματοποιείται.

Άγριες μέλισσες: Όλα τα spoiler για το τέλος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Γραμματικός πιάνονται στα χέρια

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πλη­ροφορίες η Λενιώ  στο φινάλε του δεύτερου κύκλου μένει έγκυος . «Θα γίνουμε γονείς», ανακοινώνει στον Λάμπρο και οι δυο τους πετάνε στα ουράνια . Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα ήθελε. Η Ελένη  έχει  έντο­νους πόνους και ο φόβος της αποβολής την αγχώνει . «Δεν θα καταφέρω να γεννήσω αυτό το παιδί», λέει στον Λάμπρο και εκείνος στέκεται όπως πάντα δίπλα της. Θα καταφέρει  η Ελένη να γίνει μάνα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα;

Από την άλλη η Ασημίνα βρίσκεται σε ένα πέλαγος με τον Νικηφόρο που πλέον έχει βγει εκτός εαυτού . Ο κόσμος του καταρρέει, αφού ο Δούκας τον τιμωρεί σκληρά και τον αποκληρώνει    «Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα από την περιουσία μου», του λέει ο Δούκας και ο Νικηφόρος καταρρέει. Η  Αση­μίνα του δείχνει συμπόνια  και μαζί με την Μυρσίνη τον βοηθούν. Παρ όλα αυτά εκείνος ξεσπά πάνω της.

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου η Ασημίνα θα ξυλοκοπηθεί  από τον Νικηφόρο και έτσι μαζί  με  την Δρόσω θα κερδίζουν την επιμέλεια του  Σέργιου. Το γεγονός αυτό βγάζει τον Νικηφόρο εκτός ορίων αφού τα έχει χάσει όλα . Οπότε αποφασίζει να καταδώσει την Ασημίνα και τις αδερφές της στην αστυνομία για τον φόνο του αδερφού του  Σέργιου. Οι αδερφές Σταμίρη κινδυνεύουν να βρεθούν για ακόμη μια φορά  στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αν­θρωποκτονία. Η  φυλακή πλέον είναι για εκείνες δεδομένη.

Άγριες μέλισσες: Όλα τα spoiler για το τέλος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος : Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν

Άγριες μέλισσες: Όλα τα spoiler για το τέλος

Το γεγονός αυτό θα ξαναδοκιμάσει τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή. Παρόλο που ο Κωνσταντής  καταφέρ­νει να συγχωρήσει τη Δρόσω για τον θάνατο του αδερφού του Σέργιου, μόλις γίνει γνωστό σε όλο το χωριό ταράζεται . Η  οργή της Μυρσίνης, είναι αναπόφευκτη αλλά εκτός από αυτό έχει  να διαχειριστεί και τα σχόλια των συγχωριανών του, που δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς γίνεται  να παντρεύεσαι   τη φόνισσα του αδερφού σου . Ο κόσμος  του Κωνσταντή γκρεμίζεται και παρόλο που νοιάζεται για τη Δρόσω,  αυτή η κατάσταση τον οδηγεί σε αδιέξοδο . «Δεν θέλω να ζήσω χωρίς τη Δρόσω», λέει ! Η κατάσταση για τον πρωταγωνιστή είναι δύσκολη. Τι κατάληξη θα έχει άραγε αυτός ο έρ@τας.Τα ερωτήματα θα λυθούν στον τρίτο κύκλο της σειράς με το σασπένς να κορυφώνεται!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close