Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Έρωτας φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς Ιάσωνας και Αλεξάνδρα καταζητούνται.

Χαμούλης θα γίνει..

Ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, βλέπουν συνεχώς την ζωή τους να ανατρέπεται και να διαμορφώνεται όχι μόνο από τους ίδιους, αλλά κυρίως από άλλα πρόσωπα και καταστάσεις. Μάλιστα ο σκληρός άντρας πρόκειται να συλληφθεί για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ.

Δείτε ακόμα: Η Γη της ελιάς: Η Δήμητρα σε θανάσιμο κίνδυνο

Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τροχαίο ΣΟΚ με την Ειρήνη να δίνει μάχη για την ζωή της

Αυτόν του άλλοτε καλού του φίλου Φιλίππου. Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό my TV, ο Ιάσωνας κάνει τα πάντα για να δραπετεύσει από την φυλακή και να εμποδίσει μία επικείμενη συνάντηση της Αλεξάνδρας με το Μάρκο, ώστε να μη χάσει τη γυναίκα του και το Γιωργάκη. Γρήγορα ο άντρας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο και το φέρνεις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη;

Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή

Την ώρα που σημαίνει συναγερμό στις φυλακές για την απόδραση του, εκείνος βρίσκει τη σύζυγό του μαζί με τον πρώην αγαπημένο της και αντίπαλό του στο εργοστάσιο του τελευταίου. Την απειλή πως, αν δεν τον ακολουθήσει δεν θα ξαναδεί το Γιωργάκη. Η Αλεξάνδρα δυσανασχετεί και μη έχοντας άλλη επιλογή αναγκάζεται να τον ακολουθήσει. Μόνο που κανένας δεν ξέρει που πηγαίνουν.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άννα και Γεράσιμος καταστρέφουν τον Αλέκο

Έπειτα οι Αρχές ανακοινώνουν στον κόσμο ότι ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα Δεμερτζή καταζητούνται. Ο πρώτος για την απόδραση του από την φυλακή και η σύζυγός του για κάποια πιθανή συμμετοχή σε αυτή. Οι ώρες περνούν και τα ίχνη του ζευγαριού δεν εντοπίζονται πουθενά. Εν τω μεταξύ, εκείνοι βρίσκονται σε ένα απομακρυσμένο από το Κιάρι χωριό και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν με τη βοήθεια ενός τυφλού βοσκού, που τους γεμίζει με καχυποψία.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό

Την επόμενη μέρα ο τελευταίος ενημερώνει τον Ιάσωνα και την Αλεξάνδρα ότι τους κυνηγάει η χωροφυλακή και εκείνοι αποφασίζουν να το σκάσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάρκος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση που επέτρεψε να φύγει ο Ιάσωνας μαζί με την Αλεξάνδρα και το μικρό Γιωργάκη, χωρίς καν να τους ακολουθήσει. Ακόμα παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος φιλάει την Αλεξία

Έρωτας φυγάς : Ιάσονας και Αλεξάνδρα καταζητούνται

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Εύα και Στάθης πιάνονται στα πράσα από τον Χρήστο

Ο νεαρός είναι πεπεισμένος να πει όλη την αλήθεια στην Ευγένεια για το γράμμα που του άφησε η  Αλεξάνδρα, δίνοντάς του τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα τους ενώνουν και τους χωρίζουν, και να δώσει ένα τέλος στο γάμο τους. Όπως και γίνεται. Έτσι τώρα πια είναι ελεύθερος να βγει και αυτός στους δρόμους και να ψάξει να βρει τον Ιάσωνα, αλλά κυρίως την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close