Η Γη της Ελιάς-Εύα-Χρήστος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Εύα και Στάθης πιάνονται στα πράσα από τον Χρήστο. 

Άτσα ο Στάθης…

Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί το φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η οποία σοκάρεται και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία. Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελίας: Ο Ανδρέας τρομάζει από την Αρετή

Η Γη της Ελιάς-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Άρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν. Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παιδί του Στάθη και της Ιουλίας

Ο Ισίδωρος, από την άλλη, ανησυχεί για τη Μαρίνα, ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Η Αρετή, με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της.

Δείτε ακόμα Φαμαγκούστα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα συναρπάσει

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έτοιμη να αποτελειώσει τον Αλέξη

Η Μυρτάλη σκέφτεται να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τη δολοφονία του Γεράσιμου. Η Ασπασία μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο του Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα.

Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και τελικά την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια «τρέλα» για να ανα-ζωπυρώσουν το πάθος τους.

Η Μυρτάλη πάει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε. Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στο δρόμο και μιλούν, όμως, από απόσταση τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο Στάθη – Ιουλίας

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη. Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη και Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η οικογένεια Βρεττάκου βιώνει μια συγκλονιστική στιγμή. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close