Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς Ο Στέφανος χαροπαλεύει

Μη και κάνετε κάτι στο Στέφανο θα το βλέπουν μετά μόνο τα βάζα!!!!

Ο  Στέφανος έχει ένα νέο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο  και η Στέλλα διαπιστώνει ότι είναι έγκυος όμως προτιμά να παρουσιάσει τον Ιάσωνα πατέρα του μωρού της και οχι τον Στρατή.Ετσι στήνει ολόκληρο σχέδιο για να στηρίξει τον ισχυρισμό της.

Ο Ιάσωνας ενημερώνεται πως η Ελπίδα ήταν εκείνη που κάρφωσε στην αστυνομία ότι τραυμάτισε το Μάρκο την βράδια τον αρραβώνα του με την Ευγενία και αυτή είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Εξοργισμένος, εισβάλει στο σπίτι και  απειλεί να την σκοτώσει.

Η Μαριέττα όμως που τον ακολουθεί, καταφέρνει να τον σταματήσει και να αποτρέψει ένα ακόμα σκάνδαλο. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον σύζυγό της, πως η μητέρα του συναντιέται ακόμα με τον Παράσχο και ο Ιάσωνας γίνεται έξαλλος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Η Ευγενία, προβληματίζεται ακόμη για το αν έχει πάρει τη σωστή απόφαση για το γάμο ,επιδιώκει να συναντήσει την Αλεξάνδρα και μόλις το καταφέρνει την ρωτάει ευθέως αν έχει ακόμα συναισθήματα για το Μάρκο, γιατί όπως της εξηγεί δεν θέλει να χτίσει την ευτυχία της  στην δυστυχία κάποιου άλλου.

Η Αλεξάνδρα όμως δεν τολμά να της αποκαλύψει την αλήθεια γιατί ο Ιάσωνας την εκβιάζει με το μωρό της. Eτσι παριστάνει την εκνευρισμένη και της λέει πως είναι μια παντρεμένη γυναίκα και πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά που έχει δημιουργήσει. Tην απειλεί πως αν την ενοχλησει ξανά, θα μιλήσει στο Μάρκο.

Ομως η Ευγενία, δε σκοπεύει να κρατήσει κρυφή από το μελλοντικό της σύζυγό την συνάντηση αυτή.  Πάνω σε ένα καβγά τους ο Ιάσωνας λέει στην Αλεξάνδρα πως δεν την πιστεύει όταν του λέει ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου. Θεωρεί ότι το λέει μόνο και μόνο για να τον εκνευρίσει και  της ξεκαθαρίζει όμως ότι ακόμα κι αν αποδειχτεί ότι δεν είναι, εκείνος  θα τον αγαπάει τον ίδιο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Στο αρχοντικό εμφανίζεται αναπάντεχα ο  ανιψιός Μαριέττας ο Κωστάκης γιος της αδικοχαμένης μικρότερης αδερφής της. Ενας νεαρός που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν πολλά προβλήματα και η Μαριέττα με τον Ιάσωνα δε χαίρονται καθόλου που τον βλέπουν ξανά αλλά δεν μπορούν και να τον διώξουν.

Η χαρά ανησυχεί μήπως τις πιάσει η αστυνομία για τη δολοφονία του Μήτσου αλλά η Ελπίδα την καθησυχάζει. Στο μεταξύ ένας χωροφύλακας βρίσκει το πτώμα του και ειδοποιεί τον διοικητή. Η Μαριέττα ρωτάει την Στελλά αν στην  έξοδο τους  στη πόλη η Αλεξάνδρα μίλησε με κάποιον και εκείνη απαντά αρνητικά.

Η Αλεξάνδρα τις ακούει κρυφά κι αναρωτιέται για ποιο λόγο η Στέλλα έκρυψε από την πεθερά της την συνάντηση της με την Ευγενία παρόλαυτα δεν εμπιστεύεται την νεαρή υπηρέτρια και δεν έχει άδικο, αφού η Στέλλα είπε ψέματα στην Μαριέττα γιατί θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας.Ξέρει ότι θα της χρειαστεί κάποια στιγμή.

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Ο  Μάρκος μαθαίνει από το Φίλιππο πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει το Στέφανο εκτελούσε εντολές από το Δεμερτζή και πως τώρα στη φυλακή που βρίσκεται έχει πολλά Προνόμια αφού ο μεγάλος του αντίπαλος τον στηρίζει οικονομικά. Έξαλλος από θυμό, παίρνει το όπλο του και πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Είναι αποφασισμένος για όλα ακόμα και να τον σκοτώσει. Επειδή τόλμησε να επιχειρήσει να δολοφονήσει το Στέφανο η Ευγενία, που δεν αντέχει πια αυτό που γίνεται, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητο και του κλείνει το δρόμο.

Του δίνει τελεσίγραφο ή το πιστόλι σου ή εγώ. Ο Στέφανος από την ένταση παθαίνει νέο καρδιακό επεισόδιο και καταλήγει  στο νοσοκομείο να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η Γεωργία έξαλλη με τη Στέλλα που γυροφέρνει τον άντρα της, της δίνει να κάνει τις πιο δύσκολες δουλειές ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις κινήσεις του Στρατή.  Εκείνος την αντιλαμβάνεται και είναι πολύ προσεκτικός όμως στο μεταξύ, η Στέλλα, έχει αναγούλες και συνειδητοποιεί, πως η εγκυμοσύνη της, πολύ γρήγορα θα γίνει γνωστή και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Μαζί ξανά Μάρκος και Ευγενία

Έρωτας Φυγάς: Μαργέτα και Στέφανος περνούν μια νύχτα πάθους

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Η Αλεξάνδρα καταφέρει να επικοινωνήσει με το Μάρκο και εκείνος της ζητά να μην τον ξανα ενόχλησει. Ο Νικόλας ζητά βοήθεια από το Στέφανο αλλά απογοητεύεται από την αντίδραση .

Ο Κωστάκης πείθει τον Ιάσωνα να φύγουν εκδρομή, ενώ η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα, που φλερτάρει με τον Στρατή. Η Μαργέτα τη σταματάει και, για να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση ανάμεσα στις υπηρέτριες, στέλνει τη Στέλλα να βοηθήσει το γιο της και τον ανιψιό της στην εκδρομή. Η παμπόνηρη υπηρέτρια βρίσκει τον τρόπο να βελτιώσει κι άλλο τη θέση της. Αργά το βράδυ ο Κωστάκης φεύγει από το εξοχικό για να συνεχίσει αλλού τη διασκέδασή του κι εκείνη προσφέρεται να βοηθήσει το μεθυσμένο Ιάσονα να ξαπλώσει στο κρεβάτι του. Μόνο που γδύνεται και η ίδια και ξαπλώνει δίπλα του!

Έρωτας Φυγάς: Μαζί ξανά Μάρκος και Ευγενία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Το επόμενο πρωί ο Ιάσωνας ξυπνά με βαρύ κεφάλι και βλέπει την ημίγυμνη Στέλλα! Έτσι μαζί τούς βλέπει και ο Κωστάκης! Ο Ιάσωνας τη διώχνει κι εκείνη τρέχει δήθεν αναστατωμένη και απελπισμένη πίσω στο αρχοντικό, σίγουρη ότι βρήκε έναν καλύτερο μπαμπά για το μωρό της από τον Στρατή.

Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Φίλιππο την έρευνα που κάνει με τον Σπύρο, ενώ ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικόλα και την Άννα, ρισκάροντας ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Δεμερτζή.
Στο αρχοντικό, η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κλαίει συνεχώς η Στέλλα και είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της, ούτε γιατί επέστρεψε μέσα στα νεύρα ο Ιάσωνας.

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Η Γεωργία τη βλέπει προβληματισμένη και της λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τη Στέλλα, γιατί είναι ύπουλη και σίγουρα κάτι θα σκαρώνει. Η Μαργέτα αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά να σώσει την κατάσταση. Φυσικά, δεν πιστεύει ούτε λέξη από όσα της λέει η Στέλλα, αφού ξέρει καλά πως ο Ιάσωνας είναι στείρος.

Ο ίδιος βέβαια λέει στη μητέρα του ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, αλλά όχι τόσο ώστε να μη θυμάται τι έγινε, ενώ τη διαβεβαιώνει πως η Στέλλα απλά τον βοήθησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του και τίποτε άλλο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close