Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε Το σχέδιο του σατανικού ζευγαριού για να χάσει το παιδί.

ΕΛΕΟΣ ΜΑΡΗ ΒΑΝΑ

Λίγο πριν την τελική ευθεία προς το τέλος του φετινού κύκλου οι εξελίξεις που βλέπουμε αν μη τι άλλο είναι ανατρεπτικές. Εμείς σας έχουμε αποκλειστικά όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, όπου οι αποκαλύψεις αλλά και τα δυσάρεστα για πολλούς από τους ήρωες είναι πολλά.

Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας. “Πρέπει με κάθε τρόπο να διακόψουμε την εγκυμοσύνη της.

Έτσι είναι πιο εύκολο να την χωρίσεις και να μην περιμένουμε να γεννήσει και να γίνει ενός χρόνου το παιδί” του τονίζει. Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του αλλά τελικά συναινεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτό το μαχαίρι σκοτώνεις άνθρωπο

Το σχέδιο της Στέλλας είναι να βάλει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντησή καθώς έχει ακούσει ότι ο γιατρός έχει δει κάτι στον υπέρηχο που τον ανησυχεί για το παιδί και παράλληλα να κάνουν την ίδια εξέταση και η Στέλλα με πρόσχημα ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει εξαιτίας κάποιου γυναικολογικού προβλήματος.

Η Στέλλα σαν νοσοκόμα θα αλλάξει τα αποτελέσματα και θα βάλει τη Ρένα να διακόψει την κύησή της. Στο μεταξύ ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει. “Δυστυχώς βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό.

Θα πρέπει να κάνουμε μια ειδική διαγνωστική εξέταση για να ελέγξουμε το γενετικό υλικό του εμβρύου, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν τυχόν χρωμοσωμικές ανωμαλίες ή γενετικές ασθένειες” τους ενημερώνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιποθυμά στα χέρια του Μάνου

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει την άκρη της δολοφονίας – Η Ευτυχία με την πλάτη στον τοίχο

Το ζευγάρι ταράζεται. Η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσεις με την αμνιοπαρακέντηση. “Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω” ισχυρίζεται στον Μάνο φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο- Η Ιουλία σε αμόκ

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Θα ρεζιλευτούμε

Ο Μάνος όμως επιμένει και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει την Μαρίνα να κάνει την αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα. Λίγο  αργότερα ζητά και την βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει.

Η μικρή Στελλίτσα στο νοσοκομείο

Ο Φίλιππος περνάει νέα κρίση ζήλειας όμως η Βασιλική αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Ο Φίλιππος αμέσως το μετανιώνει. Την παίρνει τηλέφωνο και της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ρόμπα με έκανε το βλήμα! Έννοια σου όμως και θα μου το πληρώσει

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

Αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους καθώς ξανά θυμούνται όλα όσα τους δένουν. Στο μεταξύ η Βασιλική είναι μόνη με το παιδί στο σπίτι καθώς η Χάιδω έχει πάει στο Σούνιο για τα γενέθλια της Μαρίας. Η κοπέλα ζει τον απόλυτο εφιάλτη αφού η μικρή Στελλίτσα πέφτει και χτυπάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Η Βασιλική δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνήσει στον πατέρα της με κλάματα. “Μπαμπά τρέξε σε παρακαλώ! Το παιδί μου!” τον ικετεύει. Ο Στάθης τρέχει αμέσως και το ατύχημα του μωρού της Βασιλικής τον αναγκάζει να ξανά πιάσει τιμόνι για να μεταφέρουν το παιδί στο γιατρό.

Έτσι η Βασιλική και ο Στάθης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV Σίριαλ, πηγαίνουν την μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close