Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Δήμητρα μπορεί να περιμένει το παιδί του Κίμωνα. 

Βρε λες;

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν η Δήμητρα είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Η νεαρή υπαστυνόμος είχε ένα έντονο ξέσπασμα, με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου της Κίμωνα.

Εκείνος της είχε κάνει πρόταση γάμου και της είχε υποσχεθεί πως θα ζήσουν μια ζωή μαζί. Μετά τον θάνατό του, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η Δήμητρα, διαλυμένη, αφοσιώνεται στις έρευνες, προκειμένου να λυτρώσει τον αδικοχαμένο Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι άρρωστη

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα

Οι μέρες περνούν και η ίδια, μαζί με τον Αντρέα, παρακολουθούν έντονα τον Δημοσθένη. Θα καταφέρει να τον ξεσκεπάσει ή θα είναι αργά; Τι συμβαίνει με την ίδια και τί της επιφυλάσσει το μέλλον;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κινήσει τις εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Το Twitter έχει πάρει φωτιά, με πολλούς τηλεθεατές να υποστηρίζουν πως η Δήμητρα είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με το youfly.com, καθώς η Δήμητρα θα δώσει ένα μεγάλο τέλος στην ιστορία της με τον Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ενδίδει στον Μιχάλη

Στα επόμενα επεισόδια, θα επισκεφτεί τον τάφο του και θα του ανακοινώσει πως θα πάψει να θρηνεί. Θα κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναζητώντας ξανά τον έρωτα. Η ιστορία του Κίμωνα θα κλείσει, δυστυχώς, χωρίς δικαίωση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις είναι πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Ο Δημοσθένης θα συνεχίσει τις παρανομίες του, έχοντας παραπλανήσει αρκετές φορές τις αρχές. Η Δήμητρα θα αποχωρήσει από τις έρευνες, αφήνοντας τον αδίστακτο εγκληματία να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close