Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαρία είναι άρρωστη.

Γλυκιά μας Μαρία… <3

Η υγεία της Μαρίνας δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ο Μάνος απελπίζεται βλέποντας την παραιτημένη, να αρνείται να βοηθήσει τον εαυτό της.  Οταν τελικά η Αντιγόνη, την πείθει να κάνει κι άλλες εξετάσεις τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά. Ομώς δυστηχώς, δεν είναι μόνο η Μαρίνα άρρωστη….

Η κατάσταση της Μαρίνας γίνεται όλο και πιο ανησυχητική. Ομως παρά τις προσπάθειες τόσο του Μάνου όσο και της Αντιγόνης να την πείσει να το ψάξει κι άλλο, η ίδια είναι αμετάπειστη και τελείως  αρνητικη. Οταν η Αντιγόνη της λέει ότι ο μόνος τρόπος να μάθουνε τι ακριβώς έχει, είναι μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, απογοητευμένη της ξεκαθαρίζει πως δεν θα κάνει το παραμικρό και πως θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Ομως μόλις λίγες ώρες αργότερα ξεχνάει τελείως το ραντεβού της με το Μάνο,ο όποιος την περιμένει στην ταβέρνα όπως είχανε συμφωνήσει. Οταν συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του δεν θα εμφανιστεί πότε, γυρίζει ανησυχος στο σπίτι και την βρίσκει να κοιμάται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κινήσει τις εξελίξεις

Απελπισμένος, καταφεύγει στην Ιουλία και την παρακαλεί να μιλήσει κι εκείνη στην Μαρίνα μήπως καταφέρει να την πείσει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όμως και πάλι, οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Μαρίνα έχει παραιτηθεί τελείως και απλώς περιμένει την μοίρα της. Eίναι πια σίγουρη πως κάτι πολύ σοβαρό έχει και δεν έχει καμία διάθεση να το παλέψει.

Ο Μάνος, κάνει ό,τι μπορεί για να την συνεφέρει όμως ξαφνικά εκείνη λιποθυμά στα χέρια του. Η υγεία της έχει επιδεινωθεί ραγδαία και εκείνος νιώθει να χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Ανήμπορος να την βοηθήσει χρησιμοποιεί πια όλη του την πειθώ για να την αναγκάσει να πάει στους γιατρούς. Μαζί και η Μυρτάλη αγωνία για την φίλη της, την μοναδική οικογένεια που της έχει απομείνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ενδίδει στον Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Τελικά και προς μεγάλη ικανοποίηση όλων, εκείνη αποφασίζει να ακούσει τις συμβουλές της Αντιγόνης και να συνεχίσει τις  εξετάσεις . Οταν όμως έρχεται ξανά αντιμέτωπη με γιατρούς και νοσοκομεία η Μαρίνα δείχνει αδυναμή να διαχειριστεί την πίεση και την αγωνία της για τα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις είναι πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Άρρωστη είναι όμως και Και η Μαρία όπως παραδέχεται στην Αθήνα μετά από πολλή πίεση και παρόλο που δεν θέλει να κάνει την κόρη της να ανησυχεί, ένα πακέτο τσιγάρα που βρίσκεται στο σπίτι της, γίνεται αφορμή να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ τους. Τι αρρώστια έχει η Μαρία;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close