Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά κρίνεται ένοχη στο δικαστήριο.

Μας τα χαλάτε όλα η ιδέα μου είναι; THN ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕ

Η πολύκροτη δίκη της Αθήνας βρίσκεται σε εξέλιξη και σειρά έχουν οι λίγοι οι μάρτυρες υπεράσπισης στην κατάθεση της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθήνα.

Λίγη ώρα μετά η τελευταία επιστρέφει στη φυλακή όπου έρχεται αντιμέτωπη με την συγκρατούμενες της η οποίες θα της κάνουν τη ζωή μαρτύριο μάλιστα γίνεται μία συμπλοκή και μια κρατούμενη δε διστάζει να μαχαιρώσει την Αθήνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος τα ξαναβρίσκουν και η Ευτυχία λυσσάει

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Οι φυλακές την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τραυματισμένη και ενημερώνονται όλοι ο Κουράκος και η Μαργαρίτα οι οποίοι αποφασίζουν κοινή συναινέσει να μην το πουν στην Μαρία διότι θα καταρρεύσει.

Στο μεταξύ οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθήνας μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει αργότερα η Αθήνα συνέρχεται και επιστρέφει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Ωστόσο παρά το σοβαρό τραυματισμό της το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα εχθρικό κάποια στιγμή μάλιστα οι φρουροί μπαίνουν στο κελί της γυναίκας και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω απ’ το στρώμα της, κάτι για το οποίο ενημερώνει την διευθύντρια η οποία λέει στην Αθήνα ότι πρόκειται να τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Η γυναίκα ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε και επιμένει ότι κάποιος θέλει να επιβαρύνει την θέση της, την επόμενη μέρα η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθήνα απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους προσπαθώντας να τους πείσει για την ορθότητα της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη

Η ίδια και ο Λυκούργος αγωνίζονται ενώ οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται σημαντικά. Για αυτό τον λόγο κρίνει την Αθηνά ένοχη. Θα γίνει ανατροπή ή το μαρτύριο της Αθήνας μόλις ξεκίνησε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close