Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο.

Μαράκι μου κάνε κουράγιο για την κόρη σου θα βγει στο λέω εγώ…

Η συγκινητική κατάθεση της Μαρίας για την μονάκριβη κόρη της Αθηνά που λυγιζει και βράχους.

«Κυρία Πρόεδρε, πριν από πάρα πολλά χρόνια στην θέση που είναι τώρα η κόρη μου βρισκόμουν εγώ, κι εδώ, στην δική μου θέση, ήταν εκείνη, κοριτσάκι, έφηβη.

Προσπαθούσε, με δάκρυα στα μάτια, να πείσει το δικαστήριο ότι ήμουν καλή μάνα. Και να με γλυτώνει από την συνέπειες ενός εγκλήματος που είχα  διαπράξει, για να την γλυτώσω από μια φοβερή πράξη εις βάρος της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία θα έχει νέα προβλήματα υγείας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Εγώ έλαβα από το δικαστήριο την τιμωρία που μου άξιζε. Σήμερα εδώ, εγώ πρέπει να βάλω τα δυνατά μου να σας πείσω ότι δεν έκανε κανένα έγκλημα, και να την γλιτώσω από την φοβερή εμπειρία της φυλακής.

Δεν έχω άλλο τρόπο, σεβαστό δικαστήριο, από το να σας κοιτάω έναν-έναν στα μάτια και να σας διαβεβαιώσω ότι η Αθηνά μου δεν σκότωσε κανέναν. Σας το λέω με όλη μου την σιγουριά γιατί κι εκείνη με κοίταξε στα μάτια και μου είπε ότι δεν το έκανε. Τα μάτια της Αθηνάς δεν λένε ποτέ ψέματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Δεν μπορεί να κρυφτεί η Αθηνά όταν σε κοιτάει και κυρίως από μένα, τη μάνα της. Η κόρη μου έμεινε από μικρή μόνη, χωρίς γονείς και χωρίς κανέναν να την προστατέψει. Πάλεψε για την ζωή της μόνη κι ό,τι πέτυχε, το πέτυχε με το σπαθί της, με την αξία της.

Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς βρομιές. Αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια, ποτέ όμως με πιστόλια. Τα φοβόταν και τα απεχθανόταν. Όταν έμεινε χήρα, έμαθα κι εγώ για τον Δημήτρη Καπράλο, ο Θεός να τον συγχωρέσει. Η Αθηνά μου ομολόγησε ότι έκανε σφάλμα, μέγα σφάλμα μαζί του.

 

Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Κάποια στιγμή άρχισαν τα προβλήματα. Χωρίς να το γνωρίζει η Αθηνά τον κάλεσα και τον απείλησα με πολύ σκληρό τρόπο, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ η κόρη μου. Αυτός για ένα διάστημα λούφαξε, όμως μετά πάλι ξανάρχισε τους εκβιασμούς. Δεν το έμαθα ποτέ. . Η Αθηνά αποφάσισε, όπως φαίνεται, να το λύσει μόνη της.

Όπως μου είπε η ανιψιά μου, η Μαργαρίτα Τυπάλδου, είχε αποφασίσει ν’ αφήσει τον Καπράλο να βγει παραέξω και να πει ό,τι ήθελε. Λεφτά πάντως δεν θα του έδινε. Την συνέχεια την ξέρετε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Τι ακριβώς έγινε εκείνη την νύχτα, όταν η Αθηνά έφυγε από εκείνο το σπίτι, ίσως το μάθουμε κάποια μέρα. Γιατί είναι σίγουρο ότι η Αθηνά τον άφησε ζωντανό τον Καπράλο. Με κάποιες γρατζουνιές ίσως, αλλά ζωντανό. Σας κοιτώ στα μάτια και σας παρακαλώ να με πιστέψετε. Η Αθηνά μου είναι αθώα!»

Θα καταφέρει η Μαρία να συγκινήσει τους ενόρκους; Η το μέλλον της Αθηνάς είναι προδιαγραμμένο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close