Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σκληρές ανατροπές

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχονται σκληρές ανατροπές.

Θα κλάψουνε μανούλεεεεες!

Απανωτά τα spoiler και όλες πληροφορίες μιλούν για ανατροπή στη ζωή της Μυρτάλης καταρχάς και του Μάνου κατά δεύτερον. Έχουμε ήδη μπει σε μία περίεργη φάση στη Γη της ελιάς και ίσως και λόγω σκληρού ανταγωνισμού στο prime time, η κάθε σειρά αυτού του τύπου όπως η συγκεκριμένη, θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της κάθε μέρα.

Τα επόμενα βράδια έχουν θρήνο, έχουν συγκίνηση, έχουν μεγάλη εκδίκηση τύπου ταινίας Νονού, αλλά έχουν και δικαίωση. Άρα έχουν ενδιαφέρον.

Η Μυρτάλη γίνεται ξανά το κεντρικό πρόσωπο γιατί θα ανακαλύψει κάτι που θα την αναγκάσει να παίξει τη ζωή της κορώνα – γράμματα. Πόσο κινδυνεύει από τον Αλέξη; Ο Δημοσθένης έχει ήδη ορκιστεί στη Γη της ελιάς πως θα εκδικηθεί τον θάνατο του γιου του Κίμωνα και θα το κάνει πράξη όπως θα δεις σήμερα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Ο έμπορος ναρκωτικών Κεφαλάς πεθαίνει μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, γιατί οι δικοί του άνθρωποι σκότωσαν τον γιο του. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα ξεκινά την έρευνα για να δει αν ο σύντροφός της συνδέεται με τον πατέρα του.

Η αστυνομικός δεν γνωρίζει όμως τις παρανομίες του Δημοσθένη. Για αυτό και η έρευνά της θα ξεκινήσει αντίστροφα. Πρώτα θα καταλάβει τι εστί Δημοσθένης και μετά θα οδηγηθεί στο πως σκοτώθηκε ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν.

Το «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» συνεχίζεται όμως στη Μάνη. Με μία εντελώς (αρχικά) ανεξήγητη κίνηση του Αλέξη ο οποίος σκοτώνει τον Γεράσιμο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Από τη ζήλια του και λόγω της σχιζοφρένειάς του όπως θα αποδειχτεί στη συνέχεια, δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη μητέρα του, η οποία έκανε όνειρα για να ζήσει ως ζευγάρι με τον Γεράσιμο. Αυτός ο θάνατος είναι το δεύτερο μεγάλο σοκ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι αυτές τις ημέρες τρέχουν από κηδεία σε κηδεία.

Αυτή όμως η δολοφονία είναι και ο μεγάλος κίνδυνος της Μυρτάλης. Γιατί εκεί θα καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με τον Αλέξη, ο οποίος μπορεί να μην άφησε ίχνη όταν έριξε από τον γκρεμό τον Γεράσιμο, αφήνει όμως υπονοούμενα πως είναι ευχαριστημένος με όσα του συνέβησαν και η χαιρεκακία του, θα της προξενήσει μεγάλη έκπληξη σύμφωνα με το queen.gr.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Όπως και τα ξεσπάσματά του στη συνέχεια. Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι κινδυνεύει θανάσιμα κοντά του, αλλά θα το καταλάβει όμως πολύ καλά στη συνέχεια με ένα ακόμη ξέσπασμά του και όταν χειροδικήσει εναντίον της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η νεαρή Βρεττάκου θα πρέπει να πάρει μία απόφαση. Ή να φύγει ανώδυνα από κοντά του, ή να τον καταδώσει. Το τέλος του Αλέξη πάντως από όσο γνωρίζουμε θα είναι τραγικό για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αλλά χωρίς αυτό να επηρεάζει τη Μυρτάλη. Εκτός αν μέχρι το τέλος της σεζόν έχουμε μεγάλες ανατροπές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Μία ακόμη, θα ζήσουμε αυτές τις ημέρες. Η Μαρίνα συνεχίζει να έχει συμπτώματα αδυναμίας και μουδιάσματα στα χέρια της και ο Μάνος πλέον ανησυχεί πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία της. Θα μπουν σε μία μεγάλη περιπέτεια μέχρι να εντοπίσουν από τι πάσχει, αλλά ευτυχώς θα έχουμε αίσιο τέλος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close