Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη σκάβει το λάκκο του Ισίδωρου.

Καλά ρε παιδάκι μου τι θα γίνει με εσένα;;

Μέσα στους λίγους μόνο μήνες που έχει αναλάβει τα καθήκοντα στην επιχείρηση των Βρεττάκων η Μυρτάλη έχει καταφέρει να ανοίξει παντού μέτωπα οι απαράδεκτοι συμπεριφορά της έχει δυσαρεστήσει όσους συνεργάζονται μαζί της, ενώ οι υπάλληλοι και οι εργάτες της την κοιτάνε όλοι με μισό μάτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εναντιώνεται με την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι

Οι Βρεττάκοι όμως δυσανασχετούν αφού αντιλαμβάνονται ότι η νεαρή κόρη του Ιπποκράτη, με την απειρία της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα κόπους χρόνων.

Της ξεκαθαρίζουν πως η συμπεριφορά της δεν είναι αποδεκτή και προσπαθούν για άλλη μία φορά να της εξηγήσουν πως πρέπει να φέρετε όμως εκείνη δεν ακούει τίποτα και κανέναν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πικραίνεται από τον Γιώργη

Ακόμα και η Μαρίνα που επιχειρεί να της μιλήσει πέφτει σε τοίχο και απογοητεύεται, ενώ η Ισμήνη βλέποντας πως δεν υπάρχει πια κανένα περιθώριο συνεννόησης με τη συνεργάτιδά της παίρνει τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την εταιρεία τους.

Αρχικά η Μυρτάλη ξαφνιάζεται και κάνει μια απόπειρα να την κρατήσει κοντά της, πολύ σύντομα όμως οι δυο τους έρχονται ξανά σε σύγκρουση και πλέον το επαγγελματικό διαζύγιο φαντάζει αναπόφευκτο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Όταν ο Λυκούργος με βαριά καρδιά ανακοινώνει στους Βρεττάκους το θάνατο του Ιάκωβου, που έφυγε μόνος του μακριά από όλους τους δικούς του στην Ισπανία, η Μυρτάλη σπεύδει να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας.

Κι ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει καλά-καλά το χαμό ενός ακόμα μέλος της οικογένειας, εκείνη απαιτεί την αντικατάσταση του Ισίδωρου, ώστε να τον αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Φυσικά για άλλη μια φορά ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων… Κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί το θράσος της, ενώ ο Ισίδωρος μαζί με το Μάνο και την Μαργαρίτα αποφασίζουν πως πρέπει να πάρουν άμεσα μέτρα για να της κόψουν τη φορά.

Αυτό βέβαια, δεν θα είναι καθόλου εύκολο και ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν θα είναι να βρουν κάτι με το οποίο θα μπορέσει να την εκβιάσουν, ώστε να την αναγκάσουν να υποχωρήσει ποιο θα είναι αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close