Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος  30 , 31 , 32 , 33 , 34  :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Βγάλτε την Αθηνά επιτέλους έξω την περιμένει ο Δημοσθένης πως και πως…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 30  στις 23/10/2022

Επεισόδιο 30

Κυριακή

Ανάστατοι είναι όλοι με την απάτη της Κατερίνας, καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται και ο Δημοσθένης ζητώντας από την Χάιδω να του επιστρέψει η ίδια τα χρήματα που έδωσε για τον έρανο. Στο στόχαστρο βάζει και τη γυναίκα του Ασπασία, κατηγορώντας την ότι τον παρέσυρε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι

Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η Χάιδω η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη στην τηλεόραση γι’ αυτή την υπόθεση. Μια μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μία πολύ δυσάρεστη είδηση, την οποία εκείνος πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει στους Βρεττάκους… Ο Ιάκωβος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 31  στις 24/10/2022

Επεισόδιο 31

Δευτέρα

Μέσα σε όλα αυτά η Αρετή η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά την θέλησή του με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του αφεντικού, δηλαδή του Δημοσθένη Καπερνάρου και οδηγείται στην βίλα τόπο στυγερών και αποτρόπαιων εγκλημάτων όπου προγραμματίζεται να τη δολοφονήσουν βιντεοσκοπώντας το φόνο!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πικραίνεται από τον Γιώργη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

Η εγκληματική οργάνωση εμπορεύεται στο διαδίκτυο ταινίες από πραγματικά εγκλήματα με θύματα κυρίως γυναίκες που πέφτουν στα δίκτυα της οργάνωσης. Κάθε snuff φόνος αποφέρει εκατομμύρια ευρώ! Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματά για εκείνη αλλά η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Εκείνη νιώθει απογοητευμένη γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Ένας μυστηριώδης άντρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 32  στις 25/10/2022

Επεισόδιο 32

Τρίτη

Οι απειλές της Αθήνας στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία την στριμώχνει και την ξυλοκοπεί βάναυσα, οι στιγμές για την Αθήνα είναι τραγικές. Ενώ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση ο όποιος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύει στην λήξη συνεργασίας τους. Παράλληλα η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνετε με το χωριό ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Η Γη Της Ελιάς –   στις 26/10/2022

Τετάρτη

Δεν θα προβληθεί ή σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 33  στις 27/10/2022

Επεισόδιο 33

Πέμπτη

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις ελλείψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη στην γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια την διοίκηση της επιχείρησης, οι αντιρρήσεις από όλους θα είναι σφοδρές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Ενώ ο Ισίδωρος με τη συνδρομή του Μανού και της Μαργαρίτας εκβιάζει με κάποιο τρόπο την Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θα έρθει σε σύγκρουση με τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου λόγω διαστάσεις απόψεων.

Η Ιουλία παίρνει μια απόφαση που θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά, η Ιουλία δεν αντέχει άλλο την υποκρισία και τα πρέπει που της επιβάλουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close