Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική φεύγει με το μωρό και μετακομίζει στη Μαρίνα.

Πάνε να χωρίσουν το υπερσιπ ή είναι η ιδέα μας; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ.

Η Βασιλική φεύγει απ’ το σπίτι μαζί με το μωρό

Η Βασιλική βλέποντας την Σάντρα να βρίσκεται συνέχεια μαζί με τον Φίλιππο υποψιάζεται ότι δεν έχει και τόσο αγνές προθέσεις γεγονός που επιβεβαιώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το myTV η Βασιλική, ενώ τακτοποιεί τις τελευταίες κούτες από την μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι βρίσκει κάτι που της αναστατώνει την οικογενειακή της ευτυχία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτά είναι τα ένοχα μυστικά της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αυτοκτονία που σοκάρει τη Μάνη

Πρόκειται για μια φωτογραφία της Σάντρας στην οποία η κοπέλα φαίνεται να φορά αποκαλυπτικά εσώρουχα και την οποία είχε στείλει στον Φίλιππο. Τότε η Βασιλική διαπιστώνει πως οι δυο τους στο παρελθόν διατηρούσαν δεσμό.

Το μεγάλο ψέμα του Φίλιππου εξοργιστεί την Βασιλική και κλονίσει την εμπιστοσύνη της. Το ζευγάρι έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση και η κοπέλα δεν θέλει να ακούσει καμιά εξήγηση. Νιώθει προδομένη και επικοινωνεί με τη Μαρίνα στην οποία εξομολογείται όσα συνέβησαν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η εντολή δολοφονίας που θα αλλάξει τα δεδομένα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια οι Βρεττάκοι

Ακόμα της ζητάει τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί μαζί με την κόρη της. Πραγματικά, την επόμενη μέρα, μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει απ’ το σπίτι μαζί με το μωρό λέγοντας μάλιστα στο Φίλιππο ότι θέλει διαζύγιο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακριβώς ένα βήμα πριν τη τρέλα

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;

Από τότε ο νεαρός προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να αλλάξει την κατάσταση παρακαλώντας την αγαπημένη του να τον συγχωρέσει και να τον αφήσει να της εξηγήσει. Δεν τα καταφέρνει όμως. Η Βασιλική δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω καθώς δεν πιστεύει πλέον ούτε λέξη από το στόμα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ ξανάρχεται με στόχο την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θα αποτελειώσει τον Δημοσθένη

Το μόνο που θέλει είναι να μην τον ξαναδεί. Μάλιστα όπως του λέει έντονα από δω και πέρα θα μιλάει μόνο με το Λυκούργο και όχι με την ίδια. Μερικές ημέρες μετά ο Φίλιππος ζητάει από τη Μαρίνα να διώξει την Βασιλική απ’ το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω καταρρέει

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Αλλά δεν την βρίσκει σύμφωνη. Η Μαρίνα τον συμβουλεύει να αφήσει την Βασιλική να πάρει λίγο χώρο και χρόνο λέγοντας του πως αργά ή γρήγορα θα του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close