Η Γη της Ελιάς: Η εντολή δολοφονίας που θα αλλάξει τα δεδομένα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την  εντολή δολοφονίας που θα αλλάξει τα δεδομένα

Μπα πως και έτσι σε αυτή τη σειρά;

Μετά το διάλειμμα των γιορτών η γη της ελιάς επιστρέψει τον Ιανουάριο με το πρώτο επεισόδιο να είναι καθηλωτικό. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, μετά τον πυροβολισμό που δέχεται ο Κωσταντίνος αφού κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή θα δει την σχέση του με την Ισμήνη να κλονίζεται.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς μαθαίνει ότι η Ειρήνη, δεν είναι δικό του παιδί. Βλέπει τον κόσμο του να κλονίζεται συθέμελα. Τα δεδομένα ανατρέπονται με τον ίδιο να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει τις χαμένες ισορροπίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία με μια βόμβα στα χέρια της

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Την ίδια στιγμή η εγκυμοσύνη της Βασιλικής έχει σκορπίσει τεράστια χαρά στην οικογένεια η οποία θα στηρίξει την Βασιλική σε κάθε της βήμα. Η κοπέλα όμως έχοντας περάσει τόσα πολλά αγχώνεται πολύ για την πορεία της εγκυμοσύνης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια οι Βρεττάκοι

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Αγχώνεται στην ιδέα μήπως εμφανιστεί κάποια επιπλοκή και τελικά βυθιστεί στον πόνο. Σαν να μην έφτανε η αγωνία της έχει να διαχειριστεί και το αν η Αρετή θα αλλάξει επιτέλους συμπεριφορά για χάρη του νέου της εγγονιού και θα μαλακώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Τρόμος για τη Δήμητρα

Εντωμεταξύ στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί και η Δήμητρα αφού μπορεί ο Κίμωνας να την ξετρέλανε απ’ την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε όμως δεν ήρθε στη ζωή της για καλό. Και αυτό γιατί ο Δημοσθένης συνειδητοποιώντας πως ο γιος του έχει ερωτευτεί μια αστυνόμο γίνεται έξαλλος.

Στόχος του είναι να βάλει το παιδί του στο παράνομο κύκλωμα για να γίνει πιο ισχυρό. Παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη να ενώσει τον Κίμωνα με την Μυρτάλη η Δήμητρα καραδοκεί. Στην γη της ελιάς ο νεαρός δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του την αστυνόμο και φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θα αποτελειώσει τον Δημοσθένη

Σκοτώστε την” λέει ο Δημοσθένης στους άντρες του και δεν θα ησυχάσει αν δεν τα καταφέρει. Τα τσιράκια του γίνονται η σκιά της και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα της στήσουμε καρτέρι θανάτου. Με τη ζωή της Δήμητρας να βρίσκεται σε κίνδυνο από την άλλη ο Σωκράτης είναι αποφασισμένος να κάνει ξανά τεστ DNA.

Θα καταφύγει στα δικαστήρια λέγοντας πως αγνοούσε την ύπαρξη της κόρης του απαιτώντας να αναγνωριστεί ως πατέρας της μικρής Αγγελικής. Συγχρόνως μετά την ομολογία της Ευτυχίας στον Κουράκο, πως εκείνη σκότωσε τον Ανέστη εκείνος βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Στην σκέψη πως πρέπει να φανεί συνεπής στο καθήκον του και να συλλάβει την γυναίκα που αγαπά λούζεται από κρύο ιδρώτα. Όμως δεν έχει επιλογή. Για άλλη μία φορά στα νέα επεισόδια η ζωή της Ευτυχίας όσο και της Άννας ανατρέπονται και θα έρθουν αντιμέτωπες με πολλά δεινά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close