Η Γη της Ελιάς-Αμαλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές γιατί θα μάθουμε τι μυστικό κρύβει η γραμματέας του Ισίδωρου.

Μάλιστα…καλά θα πάει και αυτό! 😂

Η Αμαλία βιώνει μια επιτυχία στην ζωή της καθώς θα διοριστεί ως νέα γραμματέας του δημάρχου και θα αυτό θα την φέρει πιο κοντά με τον Ισίδωρο. Λίγο πριν αναλάβει την θέση της θα τους δούμε να έχουν μια συνάντηση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Η Γη της Ελιάς-Αμαλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι άρρωστη

Έτσι, θα τους δούμε να είναι πολύ κοντά και να υπάρχει τρυφερότητα ανάμεσα τους. Όλα δείχνουν ότι γεννιέται μια νέα φιλιά, η οποία όμως δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί. Ο Ισίδωρος είναι μαγεμένος με την Αμαλία και θα τους δούμε να βιώνουν έναν νέο έρωτα στην Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κινήσει τις εξελίξεις

Τέλος, Ισίδωρος από την πλευρά του είναι ενθουσιασμένος μαζί της και για αυτόν τον λόγο, ζητά τη βοήθεια της Αφροδίτης προκειμένου να της κάνει ένα δώρο. Τί μυστικό όμως κρύβει η γραμματέας του Ισίδωρου και πώς θα τον εκμεταλλευτεί; Θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αμαλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close