Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ασπασία θα κινήσει τις εξελίξεις. 

Η Ασπασία μας έχει συγκλονίσει με τις σκηνές της τελευταία…

H αγαπημένη μας ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, ή αλλιώς η Ασπασία από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε στην ιστοσελίδα youfly.com για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, δίνει τρομερά spoiler για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στην πλοκή της ιστορίας ενώ παράλληλα μας αποκαλύπτει ότι συμφώνησε να βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Μιλήστε μου για την ηρωίδα που ενσαρκώνετε στη Γη της Ελιάς…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα η οποία θεωρώ είναι πολύ αναγνωρίσιμη στον κόσμο. Είναι θα έλεγα μια αντιηρωίδα. Με τη έννοια ότι την γνωρίσαμε όχι ως ένα πλάσμα που είναι μπροστάρης, που παίρνει τις αποφάσεις και είναι άξια θαυμασμού. Το αντίθετο ακριβώς. Θα έλεγα πως είναι αξιοθρήνητη με την υποταγή και τη δουλικότητα που επιδεικνύει και την ανεκτικότητα που έχει στον άνδρα της. Όμως δυστυχώς στην αληθινή ζωή αυτές οι γυναίκες είναι αναγνωρίσιμες καθώς κυκλοφορούν δίπλα μας. Είναι πολλά πλάσματα που δεν τολμούν. Ακόμη και στο 2023 υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να διεκδικήσουν το μερίδιο της αυτοεκτίμησης που θα έπρεπε να έχουν και της αξιοπρέπειας και της ισοτιμίας σε μια σχέση όπως είναι η συζυγική σχέση.

Η Ασπασία περνάει όπως βλέπουμε ένα τεράστιο γολγοθά που θα τη μεταλλάξει. Θα αλλάξει η Ασπασία στη συνέχεια, θα δει τα πράγματα με καθαρή ματιά. Από την ώρα που χάνει το γιο της πονάει ασύλληπτα και αρχίζει να ψάχνει μέσα της που έχει σφάλλει στη σχέση με τα παιδιά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ενδίδει στον Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Όχι δεν θα το έλεγα. Άλλωστε δεν θα είχε κανένα ενδιαφερόμουν να υποδυόμουν ένα μέρος ή ένα κομμάτι του εαυτού μου.

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα του παλιού καιρού. Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο της. Είμαι πολύ πιο έντονη σαν χαρακτήρας και έχω μάθει στη ζωή μου τα πράγματα να τα διεκδικώ με δυναμικό τρόπο. Δεν είναι σίγουρο ότι η έλλειψη διπλωματίας που έχω εγώ βέβαια ως άνθρωπος είναι η καλύτερη οδός αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι η Ασπασία.

Θα ήθελα να σταθούμε λίγο στην ερμηνεία σας, στη σκηνή αυτή του θρήνου για το χαμό του γιου σας του Κίμωνα για την οποία δεχθήκατε πολλά θετικά σχόλια στα social media. Χρειάστηκε να προετοιμαστείτε ειδικά γι’ αυτή τη σκηνή;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις είναι πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Όχι καθόλου. Η προετοιμασία μου έχει να κάνει με το ότι είμαι τόσα χρόνια ηθοποιός. Έχει να κάνει με την απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε και που είχαμε συμφωνήσει από κοινού με τον Ανδρέα Γεωργίου για το πώς θα κάναμε την σκηνή. Μπορεί ο θεατής να με ξέρει κυρίως από την τηλεοπτική μου καριέρα αλλά έχω παίξει σημαντικά έργα στο θέατρο και ο ηθοποιός όπως όλοι οι καλλιτέχνες εξελίσσεται στο χρόνο. Δεν μένει στάσιμος, δεν βαλτώνει, γίνεται καλύτερος όσο περνάει ο καιρός. Ο Ανδρέας το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα από μένα. Όταν τελειώσαμε το γύρισμα μου είπε χαρακτηριστικά: «Βάσια δεν έχεις καταλάβει τι έχεις κάνει. Θα το δεις όταν θα παιχτούν τα επεισόδια».

“Αγωνιώ για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στη σειρά”

Βέβαια στην επιτυχία της δύσκολης αυτής σκηνής μερίδιο έχουν και οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Από πάντα θεωρούσα και θεωρώ τη δουλειά μας ομαδική και στη συγκεκριμένη σκηνή οι συνάδελφοι μου βοήθησαν στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Λυκούργο – Πέφτει σε κώμα

Κάτι τελευταίο που έχω να πω πάνω στην ερώτηση σας είναι πως όταν τέλειωσε το γύρισμα αυτής της σκηνής έγινε κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 35 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Οι τεχνικοί – κάμεραμαν που ήταν εκεί με χειροκρότησαν και παράλληλα μου είπαν μ’ ένα στόμα: «Μας έχει σπάσει την καρδιά μας». Αυτό για μένα ήταν το μεγαλύτερο παράσημο που έχω πάρει μέχρι σήμερα.

Η Γη της Ελιάς- Βάσια Παναγοπούλου: Μας μιλά για την Ασπασία και δίνει spoiler
Aγωνιάτε για τις εξελίξεις της σειράς; Ρωτάτε να μάθετε τι θα ακολουθήσει;

Σαν τρελή. Όταν μου φέρνουνε τα σενάρια με τα παρακάτω επεισόδια κάθομαι και τα διαβάζω όχι για να δω τι έχω να κάνω εγώ αλλά για να δω πως εξελίσσεται η σειρά.

Ο ρόλος της Ασπασίας ποιος θα είναι στη συνέχεια;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Η Ασπασία δεν ξέρει ακόμα –ευτυχώς για εκείνη – τι έχει παιχτεί με το θέμα του παιδιού της. Εάν κατηγορεί το Δημοσθένη ότι τον σιχαίνεται και θέλει να τον χωρίσει είναι γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του παιδιού της επειδή εναντιώθηκε σε αυτό το γάμο. Και φυσικά δεν γνωρίζει για όλη την υπόλοιπη παράνομη δραστηριότητα του. Με αφορμή τη μεγάλη απώλεια που ζει η Ασπασία θα αρχίσει τις επισκέψεις σε ψυχολόγο ψάχνοντας να βρει γιατί δεν αντέδρασε, γιατί δεν όρθωσε το ανάστημα της απέναντι στο Δημοσθένη. Όλα αυτά λοιπόν τα κομμάτια του εαυτού της που θα αρχίσει να ψάχνει θα τη φέρουν πιο κοντά στο νέο πρόσωπο που θα δούμε να βγάζει στη συνέχεια.

“Η Ασπασία θα βοηθήσει την Δήμητρα να βρει την αλήθεια”

Ως Ασπασία θα έρθετε και πιο κοντά και με τη Δήμητρα στη συνέχεια;

Ναι ως Ασπασία έρχομαι πιο κοντά με τη Δήμητρα. Η Δήμητρα ασχολείται με το θάνατο του Κίμωνα γιατί κι αυτή λόγω ενστίκτου θεωρεί ότι δεν πρόκειται για μια απλή αυτοκτονία. Στην έρευνα που θα κάνει θα έχει σύμμαχο της την Ασπασία. Η Ασπασία θα την βοηθήσει ανέλπιστα πολύ στο να φτάσει να βρει την αλήθεια. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι η Ασπασία θα παράσχει κάθε βοήθεια στη Δήμητρα προκειμένου να ανακαλύψει τι έχει συμβεί με τον γιο της.

Με το Δημοσθένη θα χωρίσετε;

Όχι προς το παρόν.

Ο Δημοσθένης θα μάθει ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί;

Κάποια στιγμή θα το μάθει. Είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα έρθει η μετωπική αυτή σύγκρουση με την αλήθεια. Αλλά η Ασπασία πονάει τόσο πολύ που δεν τη νοιάζει το τι μέλλει γενέσθαι με την αποκάλυψη αυτής της αλήθειας. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται να πασχίσει να το κουκουλώσει αυτό. Θα κάνει προσπάθεια για να βρεθεί κοντά στη κόρη της αλλά δεν την ενδιαφέρει να κρατήσει πια ένα προφίλ που δεν είναι το αληθινό. Θα ψάξει να βρει την ουσία στη ζωή της και στη σχέση της με τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Η Ασπασία θα κινδυνεύσει;

Δεν έχω καμία τέτοια εικόνα προς το παρόν. Άγνωσται αι βουλαί του σεναρίου. Ξέρω ότι η Ασπασία από δω και πέρα θα τραβήξει τη δική της διαδρομή και θα ορθώσει το ανάστημα της.

Διαβάστε όλοι τη συνέντευξή που εδvσε η ηθοποιος στο youfly.com

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close