Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικές αφού η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη.

Η μοίρα έχει αποφασίσει γι’ αυτούς…

Μια απρόσμενη ανατροπή στην πορεία της σειράς αναμένεται να ταράξει τη ζωή της Ελισάβετ. Η νεαρή μοναχή ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Τσακισμένη από την προδοσία του Πέτρου, η Ελισάβετ έχει βρει καταφύγιο εκεί που νιώθει ασφάλεια, στο μοναστήρι και είναι αποφασισμένη να διαγράψει οριστικά το κεφάλαιο “έρωτας” απ’ τη ζωή της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική ενώνει Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Θα ζήσει ο Παράσχος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, ο Πέτρος εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αλλά όλες οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Αλεξία βλέποντας τον αδερφό της να μαραζώνει και να βυθίζεται μέρα με τη μέρα στην θλίψη, καθώς είναι μακριά από την κοπέλα που αγαπάει αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά είναι σύντομος

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Συγκεκριμένα, να πάει στο μοναστήρι προκειμένου να βρει την Ελισάβετ και να της μιλήσει, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. Αυτή της η κίνηση γεμίζει με ελπίδες στον Πέτρο, ο οποίος πιστεύει ότι η Ελισάβετ θα δεχτεί να δει να δει την Αλεξία. Πράγματι, λίγο μετά, η τελευταία πηγαίνει στο μοναστήρι και όταν φτάνει στο κελί της κοπέλας βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί. Η Ελισάβετ βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Η Αλεξία χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της και ζητάει αμέσως βοήθεια. Ο Γεράσιμος ακούει τις φωνές της και σπεύδει στο κελί της Ελισάβετ και οι δυο τους προσπαθούν να συνεφέρουν την νεαρή μοναχή. Όταν η τελευταία ανακτά τις αισθήσεις της εξομολογείται στην Αλεξία πως το τελευταίο διάστημα έχει αρκετές ζαλάδες.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Παράλληλα ο Πέτρος τηλεφωνεί στην αδερφή του για να μάθει τι συνέβη στο μοναστήρι, όμως εκείνη δεν του απαντάει. Οι μέρες περνούν και ζαλάδες της Ελισάβετ συνεχίζονται. Η κοπέλα συνειδητοποιεί σοκαρισμένη πως είναι έγκυος από τον Πέτρο και όπως είναι φυσικό ταράζεται, καθώς δεν ξέρει πως να διαχειριστεί αυτό που τι συμβαίνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close