Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη. 

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχεις ρε Θέμη;;;

Ο Θέμης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την γερόντισσα. Ποιος είναι υπεύθυνος εδώ; Ποιος κάνει κουμάντο εδώ; ρωτάει την μοναχή Αυξεντία, όταν εκείνη του ανοίγει και τον ρωτάει να μάθει τι ακριβώς ζητάει εκεί. Εκείνη ενημερώνει την ηγουμένη και δέχεται να τον συναντήσει.

Έχω τον γιο μου για άλλα πράγματα, μεγάλα και όχι να ασχολείται με τα μοναστήρια. Έχω επιχειρήσεις και τον χρειάζομαι δίπλα μου. Λοιπόν θα του ζητήσετε να σταματήσει να εργάζεται εδώ για να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.” της υποδεικνύει και συνεχίζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Θέλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει γυρίσει. Φροντίστε να κάνετε αυτό που σας λέω αλλιώς ξέρω κι άλλο τρόπο να σας αναγκάσω.“. Ο Θέμης εκβιάζει την Ηγουμένη και εκείνη τρομάζει πολύ.

Η Αλεξία, αναστατωμένη ακόμη από το τηλεφώνημα του Πέτρου που της είπε πως ο πατέρας του πήγε στην Γερακιανή, για να τον φέρει πίσω αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική το που βρίσκεται ο Καστρινός.

Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα. “Πήγε στην Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί. Δε λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει. Θέλει να τον χώσει στις βρωμοδουλειές του με κάθε τρόπο.“. Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Όμως άλλο ένα γεγονός θα γίνει που θα αναστατώσει τα πράγματα. Η κίνηση του Πέτρου να στείλει ξανά στην Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από το Γεράσιμο οποίος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την φίλη του. “Της προκάλεσες μεγάλο κακό από την μέρα που ήρθες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί την ενοχλείς και δε σέβεσαι αυτό που είναι.” του τονίζει και εκείνος απαντάει “δεν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της; Είναι νέα και όλοι είστε εγκληματίες με αυτό που της έχετε κάνει και την έχετε στο μοναστήρι. Πρέπει να φύγει γρήγορα από κει.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη. αργότερα ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι αλλά εκεί τον περιμένει μία έκπληξη. Η ηγουμένη του απαγορεύει να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δε χρειάζεται άλλο τις υπηρεσίες του.

Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Ο Γεράσιμος ζητάει από την ηγουμένη να της μιλήσεις και την ενώ ενημερώνει για τους πονηρούς σκοπούς που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Μαύρο Ρόδο-Ελισσάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Πρέπει να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όσο βρίσκεται έξω κινδυνεύει από την αμαρτία που την έχει περιτριγυρίσει. Αυτός ο Πέτρος έχει βαλθεί να την κάνει να αλλάξει δρόμο και συνεχώς την προκαλεί.

Πρέπει να την βοηθήσετε.” της εξηγεί κι εκείνη μαζί με το μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Όμως ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει το γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Μαύρο Ρόδο-Ελισσάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Κατά την επιστροφή του από την Γερακιανή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα.

Ο  μπαμπάς τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο” τον ενημερώνει η Αλεξία και εκείνος αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα. “Μη φοβάσαι ήρθα απλά να σε αποχαιρετήσω. Πρέπει να γυρίσω πίσω στην Πάτρα, συνέβη κάτι σοβαρό με τον πατέρα μου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο-Ελισσάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για όλες τις φορές που σε έφερα σε δύσκολη θέση αλλά με πνίγει το δίκιο έτσι όπως σε βλέπω με τα ράσα. Εύχομαι να είσαι πάντα καλά στη ζωή σου και να σκεφτείς καλά την απόφαση που έχεις πάρει.” της επισημαίνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close