Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ηγουμένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή. 

Άτσααα Φιλαρέτη! ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!΄Μωρή Κασιανή δεν ήξερες πως είναι μετενσάρκωση της Μυρσίνης δεν ρώταγες;

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο αναμένονται απρόβλεπτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV. Η Φιλαρέτη παραιτείται από την ηγουμενία και σχεδιάζει την εκδίκηση της εναντίον της Κασσιανής. Παράλληλα η Αλεξία αναζητά συνεχώς αφορμές για να συναντάει κρυφά τον Βίκο.

Γεμάτα ανατροπές είναι τα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς του mega. Μία από τις ιστορίες που πρόκειται να μας απασχολήσουν είναι αυτή της Ηγουμένης και της Κασσιανής των οποίων η κόντρα αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φιλαρέτη μαθαίνει για τις νέες δολοπλοκίες που ετοιμάζει η μοναχή και την τιμωρεί. Συγκεκριμένα δίνει εντολή να κρατηθεί στο κελί της. Σύντομα ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της και εκβιάζει την Ηγουμένη με την αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος της.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Εκείνη προσπαθεί να να τον πάρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων του μοναστηριού αλλά δεν τα καταφέρνει. Βέβαια για όλα αυτά ενημερώνετε ο Μητροπολίτης ο οποίος ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει κάθε επαφή με το Γιώργο.

Ενώ η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται έντονα για την καθαίρεση τις λίγες μέρες αργότερα στο ηγουμενοσυμβούλιο, η τελευταία αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και παραιτείται από την ηγουμενία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Η Κασσιανή δεν κρύβει την χαρά της ενώ όταν μαθαίνει ότι Αυξεντία προτίθεται να διεκδικήσει την ηγουμενία κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει, και τα καταφέρνει. Μόνο που η Κασσιανή αγνοεί ότι Φιλαρέτη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να την εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Κι ενώ στο μοναστήρι έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές ο θάνατος της Αγγελικής έχει ανατρέψει τις ισορροπίες στην οικογένεια Καστρινού κι αυτό γιατί η Αλεξία αρχίζει να κάνει κάποια κρυφά ραντεβού με τον Βίκο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Αρχικά η κοπέλα επικοινωνεί μαζί του θέλοντας να του παραδώσει ένα γράμμα που άφησε γι’ αυτόν η μητέρα της. Ύστερα από αυτή τη συνάντηση αισθάνονται και οι δύο την ανάγκη να βρίσκονται πιο συχνά για να συμπαραστέκονται ο ένας τον άλλον.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Έτσι ο Βίκος και η Αλεξία έρχονται πιο κοντά. Όμως ο Παναγιώτης ανακαλύπτει ένα από αυτά τα κρυφά ραντεβού και ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του. Λίγο μετά  μαθαίνει και ο Θέμης για τη συνάντηση της κόρης του με τον εχθρό του και εξαγριωμένος της ζητάει να σταματήσει να τον βλέπει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Τότε η Αλεξία τα βάζει με όλη της την οικογένεια και ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο ότι δεν πρόκειται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν σχετικά με το  ποιον θα βλέπει και τι θα κάνεις στη ζωή της.

Έτσι λοιπόν η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να συναντιέται με τον άλλοτε εραστή και δολοφόνο της μητέρας της αποκαλύπτοντας του κομμάτια απ’ τη ζωή της Αγγελικής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close