Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  57 , 58 , 59 , 60 , 61 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Τι σοκαριστικές ανατροπές είναι αυτές; ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ; Λυπηθείτε μας!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 57  στις ο5 /2/2023

Επεισόδιο 57

Κυριακή 

Γεμάτος ζήλεια ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο αντίζηλος του επέστρεψε στο χωριό και η Ελισάβετ είναι πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από το Λουκά καθώς τον βλέπει να πολιορκεί την Θάλεια.

Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από την συμπεριφορά της Αλεξίας και ο Θέμης όμως διαπιστώνει ανήσυχος ότι η κόρη του φέρεται με διαφορετικό τρόπο πια κι αισθάνεται ότι δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον πατέρα του ένα σκοτεινό μυστικό που το βασανίζει εδώ και χρόνια. Αυτός ήταν που αποτελείωσε τον Διακοσάββα το μοιραίο βράδυ που επιτέθηκε στην Ελισάβετ. Συγκλονισμένος ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στην γυναίκα του την τραγική αλήθεια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 58  στις ο5 /2/2023

Επεισόδιο 58

Δευτέρα 

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη στα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει ενδιαφέρον. Ο Μητροπολίτης ζητάει απο την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της.

Όμως ο Παναγιώτης ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του για τη συνάντηση της με τον Βίκο. Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια απο την Ελισσάβετ σε σχέση με τον πατέρα του.

 

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Ο Σταυρινός επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο και ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισσάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσαββας εκείνος ήταν εκεί.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 59  στις ο6 /2/2023

Επεισόδιο 59

Τρίτη 

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισσάβετ την φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση .Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι και η ηγούμενή μετα τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Η Αλεξία τα βάζει με  ολη την οικογένεια για τις συναντήσεις της με τον Βίκο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Η σχέση της με τον Παναγιώτη  φαίνεται ότι  δεν μπορεί  να αντέξει .Το ιδιο ισχύει και για την σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο αφού εκείνη θέλει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη αναλαμβάνει την ευθύνη της ανακοίνωσης των αλλαγών που χρειάζονται για να σωθεί το μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 60  στις ο7 /2/2023

Επεισόδιο 60

Τετάρτη 

Ο Θέμης μαθαίνει για την συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις ενω ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του. Η Αυξεντια προσπαθεί να διεκδικήσει την ηγουμενία και η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για το αποτρέψει. Η Θάλεια θα βρει ενα στοιχειά για τις παράνομες δοσοληψίες με πρόσωπο υπεράνω υποψίας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Απο την άλλη η Ολγα και η Πολυξένη βρίσκονται σε κόντρα καθώς η ολγα απαιτεί να μάθει επιτελούς ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Ελισάβετ φθάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Η αδίσταχτη μοναχή ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας για τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου με ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Σε κόντρα βρίσκονται και η Όλγα με την Πολυξένη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 61  στις ο8 /2/2023

Επεισόδιο 61

Πέμπτη 

Η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι είναι ενας απο τους πιθανούς βιολογικούς γονείς της Ολγας . Ο Θέμης τρελαίνεται στην σκέψη  ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Ολγα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Όλγα-

Η Ελισσαβετ ενημερώνει τον Πέτρο ότι βρίσκεται στην Πατρα και τον ρωτάει αν θέλει να συναντηθούν. Η Αυξεντια αποσύρει την υποψηφιότητα της  για ηγουμενία και αφηνόντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close