Ναταλία Τσαλίκη: Μπαίνει σε πασίγνωστη σειρά

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη θα μπει σε γνωστή σειρά η οποία θα έχει έναν σπουδαίο ρόλο. Να σας υπενθυμίσουμε πως η τελευταία συμμετοχή της στην τηλεόραση ήταν στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ναταλία Τσαλίκη έχει αφήσει το δικό της στίγμα με τους ρόλους που έχει αναλάβει μέσα στα τελευταία χρόνια. Η τελευταία συμμετοχή της στην τηλεόραση έγινε μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», εκεί όπου βοήθησε τη Δρόσω όταν βρέθηκε στο καμπαρέ «Χαβάη».

Σύντομα λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός θα βρεθεί σε μία από τις σειρές που ξεκίνησαν φέτος και έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Ναταλία Τσαλίκη- Γιάννης Μπέζος: Οι τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις για έναν έρωτα 36 χρόνων

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να μπει στο Κάνε ότι Κοιμάσαι, τη νέα αστυνομική σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ. Εκεί, θα υποδυθεί μία σκληρή Εισαγγελέα που θα κληθεί να δώσει λύση σε πολύ σοβαρές υποθέσεις.

Ο Στάθης συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Την ίδια ώρα η Βικτόρια αρνείται να συνεργαστεί με τον Στράτο κι εκείνος την καρφώνει στον Μηνά. Του λέει ότι είναι ύποπτη και ότι δεν ξέρουν τίποτα για εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Μετά από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Ναταλία Τσαλίκη επιστρέφει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κρύβει όλα τα στοιχεία για Σπύρο και Θοδωρή

Έτσι μπαίνουν νέες υποψίες και η θέση της δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ ο Βανδώρος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για τον γιο του.

Θέλει να μάθει τι έχει συμβεί στο σχολείο και ξέρει ότι ο μόνος που μπορεί να εκμαιεύσει πράγματα από τα παιδιά είναι ο αγαπημένος τους καθηγητής. Όμως ο Νικόλας έχει κι άλλα πράγματα να διαχειριστεί, ενώ ο Λάκης ανακαλύπτει κάτι για την κόρη του που τον σοκάρει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Κάνε-ότι-κοιμάσαι-Νικόλας

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 17, 18

Ο Νικόλας απελπίζεται με την κατάσταση της κόρης του στην εντατική. Πλέον, σύμφωνα με το tv24, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι μη αναστρέψιμη αλλά δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Μια κρυφή ελπίδα θέλει να υπάρχει μέσα του όσο κι αν ξέρει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.

Παράλληλα ο Ισσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας τούς κρύβει σημαντικές πληροφορίες και ζητάει από την Άννα να το εξακριβώσει. Στην όλη υπόθεση πάντως υπάρχουν κι άλλα αναπάντητα ερωτήματα όπως ποια ήταν η μυστική δράση της Νάσιας και τι σκοπεύει να κάνει με το παράνομο όπλο που αγόρασε ο Χριστόφορος.

 

Close