Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μία κλωστή.

Κάτω τα χέρια σας από το αγαπημένο μας ζεύγος στην ελληνική τηλεόραση!

Στη σειρά Παγιδευμένοι, ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται όπως τον ήθελαν όλοι. Με τον έρωτα του Δημήτρη και της Άννας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και οι δύο τους να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι αποφασισμένοι να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η μοίρα έχει άλλα σχέδια και ο γάμος τους θα βαφτεί με αίμα.

Με την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σεζόν θα δούμε πάλι τον ονειρικό γάμο του Δημήτρη και της Άννας, αλλά και μία εξέλιξη-σοκ. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Δημήτρης θα χάσει τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Στη κηδεία γίνεται το σώσε

Θα πέσει θύμα δολοφονίας και βασική ύποπτος θα είναι για μία ακόμη φορά η Άννα. Όλα τα στοιχεία (και πάλι) είναι εναντίον της. Ο Ανδρέας τη ρωτάει πώς σκότωσε τον Δημήτρη κι εκείνη απαντά με σιωπή. Το βλέμμα της είναι παγωμένο. Την έχει τσακίσει ο θάνατος του αγαπημένου της.

Δεν θα είναι όμως το μοναδικό θρίλερ στη σειρά του ΑΝΤ1. Σε φλας μπακ θα δούμε ένα πηγάδι στο οποίο υπάρχουν επτά πτώματα και ανθρώπινα οστά. Ανάμεσα στα πτώματα θα είναι και αυτό της Κατερίνας.

Μία εξέλιξη που λυγίζει τον Μαυρίδη. Ο εισαγγελέας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, τα βάζει ανοικτά με την Άννα. Της ρίχνει όλο το φταίξιμο για τη δολοφονία της αδελφής του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Η Άννα δεν θέλει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Κατανοεί τον Μαυρίδη του λέει ότι και εκείνη έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μπορεί να τον καταλάβει και το μόνο που δεν θέλει να κάνει είναι να πληγώσει κάποιον.

Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται στον δολοφόνο των ατόμων στο πηγάδι. Η Αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι ένας ο φονιάς, ο οποίος μάλιστα κάνει την εμφάνισή του.

Στέλνει ένα σημείωμα προς τον Δημήτρη και του ζητάει να αφήσει η Άννα το μαχαίρι, που βρήκαν στο πηγάδι, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Δημήτρης όμως δεν λέει τίποτα στην Άννα και στον Μαυρίδη. Αλλά ο Μαυρίδης τελικά το μαθαίνει και ζητάει από την Άννα να τον βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σε πανικό – Ο Αλέκος διαλύει τη ζωή όλων

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Η Άννα όμως για ακόμα μια φορά θα φερθεί απερίσκεπτα και ενώ έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας, θα κάνει πάλι του κεφαλιού της. Ο δολοφόνος θα την πάρει τηλέφωνο και θα της ζητήσει να πάει μόνη της στο γκαράζ να τον δει και θα πέσει θύμα απαγωγής.

Η πραγματική αιτία που τα κάνει όλα αυτά ο δράστης είναι ότι θέλει να φτιάξει μια νέα οικογένεια καθώς η δική του, δολοφονήθηκε  όλη σε ένα στάβλο….

Μετά από έρευνες βρίσκουν τον τόπο που είναι κλεισμένη η Άννα και τα άλλα 4 άτομα σε άθλια κατάσταση …ο απαγωγέας μαθαίνοντας ότι τον βρήκαν, μπαίνει μέσα στο υπόγειο κάνοντας το θύμα και αυτός, όμως οι κατηγορίες είναι κατηγορίες  και έτσι ζητάει να έχει τον Χατζή δικηγόρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Μετά από έλλειψη στοιχείων ο εισαγγελέας τον αφήνει ελεύθερο όμως ο Δημήτρης βρίσκει ένα βίντεο από την στιγμή της κατάθεσης και καταλαβαίνει ότι είναι αυτός και ζητάει εκ νέου την σύλληψη του …

Ο παππούς του που είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην πόλη ( και έχει για σωματοφύλακα τον πατέρα του Δημήτρη που έχει διωχθεί από το σώμα )τον ειδοποιεί και εκείνος πάει να το σκάσει και στη προσπάθεια του πυροβολεί τον Αντρέα δύο φορές . Ο Δημήτρης τον πυροβολεί στο πόδι αλλά επειδή είναι αιμοφιλικος πεθαίνει από αιμορραγία… Ο παππούς του ζητάει εκδίκηση…..

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου

Τα παιδιά θα οδηγηθούν στον Ανακριτή. Θα αποφύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή ή στο αναμορφωτήριο; Για πρώτη φορά, η Άννα θα πει την αλήθεια στη Χρύσα και δεν θα καλύψει τη Λίνα. Ο Δημήτρης την θαυμάζει γι’ αυτό κι έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Οι έρευνες του Σπύρου και της Αγγελικής, για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας, συνεχίζονται. Θα βρουν τι συνέβη στο κορίτσι; Και αν ναι, τι σχέση μπορεί να έχει με το πτώμα που βρέθηκε στο αμάξι του Άκη;

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Ο Βλάσσης δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι αυτό που έμαθε για τον Ανδρέα και την κόρη του. Προκαλεί τον Ανδρέα, ο οποίος δέχεται την πρόκληση. Πού θα οδηγήσει, όμως, τον Ανδρέα αυτή η αντιπαράθεση;

Ο Δημήτρης, από την άλλη, κάνει τη δική του έρευνα σχετικά με το βίντεο του Άγγελου και βρίσκεται μπροστά σε μία σοκαριστική ανακάλυψη. Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν θα μοιραστεί μαζί της τις υποψίες του;

Τρίτη 18 Απριλίου

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.

Η Άννα, ο Δημήτρης, η Δανάη και ο Σπύρος τον ψάχνουν. Θα προλάβουν να τον βρουν πριν αφήσει την τελευταία του πνοή;

Ο Άκης κρίνεται προφυλακιστέος. Δε σκοπεύει, όμως, να το αφήσει έτσι. Πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα. Τι θα πει στον Αλέκο που θα τον δελεάσει για να τον βοηθήσει;

Η κόντρα του Σταύρου με την Αγγελική συνεχίζεται. Ο Σταύρος θα ψάξει να μάθει για το παρελθόν της. Ο Γιάννης, από την άλλη, θα μάθει την αλήθεια για τη Δώρα και τον Νίκο. Πώς θα αντιδράσει;

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται ξανά στόχος και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Η ζωή του Ανδρέα κρέμεται από μία κλωστή. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close