Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σπύρος είναι νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Τι εξελίξεις είναι αυτές;;;;

Ο Σταύρος, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σπύρος στη σειρά Παγιδευμένοι, κάνουν σύσκεψη, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, για να προχωρήσει η έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Στη κηδεία γίνεται το σώσε

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση είναι πολλά. Ποιος και γιατί έστειλε τα χρήματα και το γράμμα στη μητέρα της Άννας, ενώ ο Κοσμάς ήταν ήδη νεκρός; Θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει κάποιος, προκειμένου να μην ανοίξει το στόμα του; Είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους; Ξαφνικά, μπαίνει μέσα στο γραφείο η Άννα. «Θέλω να βρω αυτόν που σκότωσε τον πατέρα μου. Γι’ αυτό μη διανοηθείτε να μου πείτε να πάω στο σπίτι δίπλα στην οικογένειά μου», τους δηλώνει. Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει ένα γνώριμό τους πρόσωπο.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σε πανικό  Ο Αλέκος διαλύει τη ζωή όλων

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός, τον οποίο κρατούσε όμηρο ο Κοσμάς και τον άφησε την ημέρα της δολοφονίας του. Τον καλούν στο τμήμα για κατάθεση, αλλά εκείνος αρνείται τα πάντα. Στο μεταξύ, ο Αλέκος μαθαίνει τι έχει συμβεί, πηγαίνει στο τμήμα και προσφέρεται να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Κάποιοι παρακολουθούν την Αγγελική Ρούσου. Ο Σταύρος το μαθαίνει και κρυφά προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβει η εισαγγελέας και γιατί έχει μπει στο στόχαστρό τους. Την ίδια στιγμή, ο συνταξιούχος αστυνομικός, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, λέει στον Ανδρέα να πάει στο σπίτι του και να πάρει το υλικό από την κρυφή κάμερα που έχει, το οποίο αποδεικνύει ότι τη μέρα του φόνου ήταν εκεί. Ο Σπύρος κρυφακούει τη συζήτηση τους και τρέχει να προλάβει να φτάσει πρώτος στο σπίτι, παίρνει το υλικό αλλά την ώρα που φεύγει φτάνει και ο Ανδρέας.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Μην έχοντας άλλη λύση, πηγαίνει πίσω του στη σειρά Παγιδευμένοι, και τον χτυπάει στο κεφάλι. Το μόνο που προλαβαίνει να κάνει ο Ανδρέας είναι να τον πυροβολήσει, καθώς τρέχει για να το σκάσει και, στη συνέχεια, σωριάζεται λιπόθυμος. Ο Σπύρος επιστρέφει στο σπίτι του πανικόβλητος. Η σφαίρα τον έχει πετύχει στο χέρι, αιμορραγεί, αλλά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να μην προδοθεί.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Τα spoilers για το Β κύκλο είναι καυτά

Έτσι, προσπαθεί να περιποιηθεί μόνος του το τραύμα και δεν λέει ούτε στον πατέρα του ούτε στον Θοδωρή τι έχει συμβεί. Την επόμενη μέρα, ο Ανδρέας πηγαίνει στο γραφείο του για να του πει κάτι. Βλέπει στο καλάθι μια ματωμένη γάζα, αλλά δεν δίνει σημασία. Όταν όμως λίγο αργότερα βλέπει αίμα στο μανίκι του, αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close