Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχεται στην επιφάνεια το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής.

Σοκ….Ο Σταύρος θα βοηθήσει είμαι σίγουρη…

Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς βρέθηκε το πτώμα στο πορτμπαγκάζ, ούτε φυσικά σε ποιον ανήκει. Οι ιατροδικαστές πιάνουν αμέσως δουλειά και ο Σπύρος έχει χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια του, με με το φόβο του τι θα ανακαλύψουν. Άλλωστε το πτώμα του Κοσμά συνεχίζει να αγνοείται και τρέμει την στιγμή που μπορεί να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν

Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στην εξιχνίαση

Μέχρι να παρουσιαστούν στον ανακριτή, τα παιδιά οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Δημήτρης με την Άννα προσπαθούν να σκεφτούν τις επόμενες κινήσεις τους. Πικραμένος εκείνος ξεσπά: “Μόλις συνειδητοποίησα πόσο μοιάζεις με τον αδερφό μου. Κάνεις απ’ τους δυο σας δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ψέματα και να μείνει μακριά από τους μπελάδες”, της λέει και η Άννα του πάντα “Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως φοβόμαστε να αλλάξουμε; Το άγνωστο πάντα τρομάζει κι εμείς δεν ξέρουμε πως να φερόμαστε διαφορετικά”.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα θέλει να εκδικηθεί τον φονιά του πατέρα της

Παρόλο που την καταλαβαίνει αυτή τη φορά, ο Δημήτρης δεν είναι και τόσο πρόθυμος να την συγχωρήσει, “Όταν κάποιος σου λέει συνέχεια ψέματα, σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα τον ίδιο. Αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος εγώ και δε με εμπιστεύεσαι”. Η Άννα τότε καταλαβαίνει πως εκείνος έχει δίκιο και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μια ανάσα πριν τον χάσει. “Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου πω πότε ψέματα ξανά”, του λέει και σύντομα θα έρθει στιγμή να του το αποδείξει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα

Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων δείχνουν ότι το πτώμα που βρέθηκα στο πορτμπαγκάζ, ανήκει στο δεκαεξάχρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί απ’ το σπίτι του. Ο Σταύρος λέει τα νέα στην Αγγελική, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση. Αυτή συντετριμμένη ανακοινώνει το θάνατο της μικρής γονείς και στη συνέχεια ορκίζεται να φέρει τους ενόχους την δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

 

Ο Σταύρος υπόσχεται να την βοηθήσει και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους. Έχει ήδη φροντίσει να ρωτήσει την Κατερίνα για αυτήν και έχει μάθει ότι κουβαλάει ένα πολύ τραυματικό παρελθόν. Αφού είδε τον άντρα της να πυροβολείτε και να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close